Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Sneek

Tuin - Sneek

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Sneek?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Sneek die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bakhuizen, Balk, Bolsward, Elahuizen, Harich, IJlst, It Heidenskip, Koudum, Makkum, Molkwerum, Offingawier, Oosthem, Oppenhuizen, Oudega gem. Wymbritserad, Rijs, Scharnegoutum, Stavoren, Terhorne, Warns, Wieuwerd, Wommels, Workum, Ysbrechtum of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Sneek

dinsdag 30 maart 2021

Schuttingen laten plaatsen

Ik wil graag nieuwe schuttingen laten plaatsen. Het liefst zo goedkoop mogelijk aangezien het een huurhuis betreft en ik niet weet hoe lang ik hier nog woon. Uiteraard is het wel de bedoeling dat hij tegen een storm bestand is :) Aan de ene kant gaat het om zo’n 9 meter, aan de andere kant om zo’n 10 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bolsward
zondag 07 juni 2020

Tuin uitgraven en afvoeren

Ik wil mijn voortuin uit laten graven ongeveer 24m2. Grond afvoeren


Tuinaanleg en tuinonderhoud Workum
zaterdag 25 april 2020

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Graag zou ik willen weten wat de kosten bedragen voor het laten slaan van een waterput. De waterput is bedoeld voor particulier gebruik voor het beregenen van een tuin van ca 1000 m2. Graag in uw reactie aangeven wat de kosten bedragen (voorrijkosten / materiaal / arbeid), hoe het water afgevoerd wordt (opgevangen, weggeleid of vrije afvoer) en op welke termijn de put geslagen zou kunnen worden. Alvast bedankt!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Balk
maandag 10 februari 2020

Nieuwe schutting

Er is 10 meter schutting omgewaaid en de deur van 1,5 meter is kapot. Het gaat om een hardhouten schutting, 17 planken per sectie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sneek
zondag 09 februari 2020

Lijsterbes rooien na stormschade

In mijn omsloten achtertuin (7,5 x 13m.), bereikbaar door de garage/bijkeuken, staat/stond op ongeveer 2m. van achteren en vlak langs de schutting een cluster-lijsterbes met twee stammen. Ze dreigden vandaag, 9 februari, om te waaien. De voet is al deels gescheurd. Ze zijn 7-8m. hoog. We hebben de takken er zoveel mogelijk uitgezaagd en de bomen zo goed als mogelijk voorlopig gezekerd met lijnen. Het is niet zeker dat ze vannacht niet alsnòg om gaan: dan is er waarschijnlijk schade aan de schutting, de schuur en de serre van de buren of mijn bijkeuken. Wat kost het om beide bomen geheel om te zagen en af te voeren? De kluit hoeft er van mij niet geheel uit.


Tuinaanleg en tuinonderhoud IJlst
woensdag 25 december 2019

Tuin nieuwbouwwoning

Ik wil een compleet nieuwe tuin van ongeveer 130 m2 aan laten leggen (voortuin, achtertuin en oprit). Ik weet nog niet precies hoe ik het wil hebben, dus ik kom graag met u in contact om de opties te bespreken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bolsward
maandag 16 september 2019

Planten en begroeiing verwijderen

Graag laat ik olifant gras en riet verwijderen. Het gaat om 9 stuks, 18 stuks riet bosjes. Graag ook afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sneek
dinsdag 21 mei 2019

Waterput boren of pulzen

Ik zoek een hovenier voor het slaan van een put in een dorpstuin. In deze tuin beschikken we niet over water. We willen graag beschikken over een waterput. De pomp zelf hebben we reeds een aantal jaren geleden aangeschaft de rest niet. Als we water geven dan hebben we zo'n 2 tot 300 liter water nodig. De aan te leggen pomp moet dat wel in 1 tot 2 uur kunnen leveren. De tuin is ongeveer 2000 m2 groot. De tuin is bereikbaar via paadjes.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Makkum
zaterdag 04 mei 2019

Beschoeiing vervangen door kunststof

De beschoeiing van 35 strekkende meter dient te worden vervangen door kunststof. Tevens dient de aanwezig houten vlonder omgebouwd worden tot steiger. Het werk dient op een vakantiepart uitgevoerd te worden en is goed bereikbaar voor de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Makkum
maandag 22 april 2019

Onkruid verwijderen, ook onder de heg

Ik zou graag mijn tuin onkruidvrij willen hebben. Het zit op verschillende plekken. Zie google earth.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sneek
vrijdag 29 maart 2019

Tuin compleet tegelen

De achtertuin bij onze hoekwoning is ongeveer 7 meter breed en 12 meter lang. De bestrating, beplanting en het gras wil ik laten verwijderen en afvoeren. Hierna zal de gehele tuin bestraat moeten worden. De drainage willen wij dan ook laten aansluiten op de afvoerpijp. De tuin is goed te bereiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Stavoren
zaterdag 11 augustus 2018

Plaatsen van meerpalen of kleine steiger

Wij hebben bij ons vakantiehuisje bij RCN de Potten een steiger. De meerpaal is op 2 meter buiten de steiger geplaatst. We zijn een boot aan het kopen van 250 cm breed, dus moet de meerpaal een meter verplaatst worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Offingawier
dinsdag 19 juni 2018

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

In de tuin een rij coniferen van ongeveer 3 meter hoog verwijderen inclusief een houten poort afvoeren. Daarvoor in de plaats een schutting plaatsen met deur. Totale breedte 8,5 meter. Graag compleet uitvoeren en een aanbod welke schuttingen geleverd kunnen worden. We willen wel een betonnen onderrand.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sneek
maandag 07 mei 2018

Schutting plaatsen

Schutting plaatsen van 10 m bij 5 m.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sneek
vrijdag 04 mei 2018

Schutting plaatsen en coniferen verwijderen

Graag zouden we vrijblijvende offerte willen om coniferen te laten verwijderen en schutting te plaatsen. De coniferen zijn circa 18 meter lang. Achter onze tuin ligt een grasveld wat makkelijk te bereiken is met een kraan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sneek
zaterdag 14 april 2018

Voortuin opknappen

Voortuin is 18 bij 5 meter en compleet vermost. We willen er Ardenner split in en 3 bloembakken met staptegels daarin naar de deur. Vermost gras moet daartoe afgestoken en afgevoerd. In de bloembakken van zo'n 2 bij 2 willen we 3 Catalpa bomen en Hortensias.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sneek
vrijdag 13 april 2018

Waaierschutting plaatsen

Ik wil graag tussen mijn tuin en die van de buurman een houten 'waaierschutting' van 1.20 meter plaatsen. Ik heb nog geen materiaal (schutting, bevestigingsplank, schroeven, beugels) gekocht.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sneek
maandag 12 februari 2018

Heg verwijderen

Ik wil een heg laten verwijderen van ongeveer 3 meter lang. Ze staan in de goed toegankelijke achtertuin. Wat zijn de kosten daarvan? Het heeft niet zoveel haast, dus wanneer het kan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sneek
zondag 15 oktober 2017

Schuttingdelen van hout plaatsen

Het plaatsen van 4 schuttingdelen hardhout en de oude schuttingdelen verwijderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sneek
woensdag 27 september 2017

Boomstammen verwijderen

Ik heb mijn haag weggehaald nu zijn de boomstammen over. Die wou ik graag laten verwijderen. Ong 14 stuks


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sneek
dinsdag 15 augustus 2017

Kunstgras laten leggen

Egaliseren zandbed en kunstgras leggen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sneek
donderdag 22 juni 2017

Schutting laten plaatsen

Het betreft het plaatsen van een schutting. Het is een recht stuk van 12 meter lang. Hij moet aan de ene kant vast aan een muur en aan de andere kant vast aan de bestaande schutting. Het liefst zo goedkoop mogelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sneek
dinsdag 13 juni 2017

Grasmat vervangen door kunstgras

In de tuin ligt nu een grasmat die wij willen laten vervangen door kunstgras. Wij zouden graag 2 offertes ontvangen. Een offerte voor alleen het leggen van het kunstgras en een offerte voor het voorbereiden van de ondergrond en het leggen van het kunstgras. De oppervlakte is ongeveer 30 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bolsward
dinsdag 06 juni 2017

Boomstronk verwijderen

Ik wil graag een grote boomstronk met een diameter van 35 cm laten verwijderen in mijn achtertuin. Er is toegang via een steeg met een breedte van 110 cm. Ik hoor graag wat de kosten zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bolsward
dinsdag 23 mei 2017

Houten schutting leveren en plaatsen

Wij willen graag op heel korte termijn een schutting laten plaatsen bij onze vrijstaande nieuwbouwwoning. De lengte van de schutting is in totaal 35 meter. Het gaat om een rechte schutting op de erfgrens. Een deel van 5 meter moet 100 cm hoog worden, de overige 30 meter moet 200 cm hoog worden. Ik wil hardhout of geïmpregneerd hout van een goede kwaliteit. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die hier snel tijd voor hebben. Ik krijg op 1 juni de sleutel. De schutting moet klaar zijn omstreeks 6 juni. Voor vragen kunt u contact met mij opnemen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Makkum
zondag 21 mei 2017

Vlonders bij chalets aanleggen

Wij willen twee vlonders van 9 x 1.50 meter per chalet laten maken voor bij twee chalets aan het water in Friesland (ZuidWest hoek). De steigers zijn van hardhout en worden op het land aan de waterkant geplaatst, gedeeltelijk op een bestaande (nieuwe) beschoeiing aan de zijkant van de chalets.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Koudum
maandag 15 mei 2017

Tuin egaliseren en schutting plaatsen

Onze tuin is ongeveer 15 meter lang en 6 meter breed en dichtbegroeid met onkruid. Dit willen we leeg laten halen en afvoeren en egaliseren. Verder een schutting plaatsen op het gedeelte waar nu al een schutting staat. In een hoek doorgetrokken tot de schuur. Dat is ongeveer 5 x 5 meter. De oude schutting eerst verwijderen. Graag offertes inclusief gespecificeerd schuttingmateriaal, zodat we een keuze kunnen maken of we dit zelf willen aanschaffen of niet.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sneek
maandag 24 april 2017

Schutting plaatsen

30 meter 210 hoge schutting en 5 meter 100 Nieuwbouw . Schutting dicht. Geen doorkijk. Mag ook 180 panelen zijn. Dan monteer ik zelf 30 cm eronder Tegen de erfgrens . Op eigen terrein. Harde kleigrond.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Makkum
woensdag 05 april 2017

Boomstronk verwijderen

Achterin de tuin heb ik een stronk van ongeveer 60 cm die er uit moet. De stronk steekt nog ongeveer 15 cm. Boven het maaiveld uit.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Workum
vrijdag 24 februari 2017

Omheining met toegangspoort bij vakantiehuis maken

Wij hebben een huis op een vakantiepark, waar wij graag een hek van maximaal 1 meter hoog en ongeveer 16 meter lang willen laten plaatsen. Wij willen graag een onderhoudsvriendelijk materiaal en willen daarover graag uw advies. Het hek moet aan de voorkant worden geplaatst en een toegangspoort krijgen. Er staat daar nog geen hek. Wij horen graag van u.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Makkum

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Sneek

Offertes aanvragen