Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Laminaat Leggen 2

Vloer - Zwolle

Vloer - Zwolle

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloerlegger in Zwolle?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende vloerspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een parketvloer leggen of heb je je oog laten vallen op enkele tegels? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Arrien, Dalfsen, Genemuiden, Giethmen, Hattem, Heerde, Lemele, Lemelerveld, Lierderholthuis, Nieuwleusen, Oldebroek, Ommen, Oosterwolde, Rouveen, Vinkenbuurt, Wapenveld, Wezep, Wijhe, Wilsum, Zalk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vloerspecialist.

Offertes voor een vloerlegger in Zwolle aanvragen

Recente vloerklussen uit Zwolle

dinsdag 12 januari 2021

Laminaatvloer leggen

Ik wil een laminaatvloer laten leggen op ca. 125 m². Afhankelijk van de prijs besluit ik of ik deze vloer zelf aanschaf of dit via een specialist doe. Ik heb alles gestript, de basisvloer (platen) liggen er. Ik zou de vloer graag in april willen laten leggen.


Vloer leggen en vloeronderhoud
donderdag 31 december 2020

Verwijderen tapijt en zeil 1e verdieping woning

Ik zoek iemand voor het verwijderen van tapijt in de woning: 1 x gesloten trap, 15 treden, volledig met tapijt bekleed 2 x slaapkamer met zeil (16 m2) 1 x slaapkamer met tapijt (25 m2) 1 x open trap naar zolder, 15 treden, treden zijn omwikkeld met tapijt. De vloerbedekking is verlijmd. Graag ontvang ik een offerte.


Vloer leggen en vloeronderhoud
dinsdag 29 december 2020

Gietvloer aanleggen

Wij zouden graag over een bestaande tegelvloer waarover lijmresten zitten van tapijt een gietvloer willen aanbrengen. Egalisatie is ook nodig want als het kan willen wij ook een vloerverwarming. De ruimte betreft 65 m2. Details bespreken met de vakman.


Vloer leggen en vloeronderhoud
Offertes aanvragen