Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Dakrenovatie en dakreparatie Zwolle

Dak - Zwolle

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Zwolle?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Arrien, Dalfsen, Genemuiden, Giethmen, Hattem, Heerde, Lemele, Lemelerveld, Lierderholthuis, Nieuwleusen, Oldebroek, Ommen, Rouveen, Vinkenbuurt, Wapenveld, Wezep, Wijhe, Wilsum, Zalk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Zwolle

Recente aanvragen uit Zwolle

donderdag 01 december 2022

Vochtprobleem in schuur aanpakken

Wij hebben een schuurtje achter het huis staan, deze is erg vochtig en wij denken dat het uit de grond en vanuit dak komt. We hebben grote ventilatie gaten en roosters, maar het helpt niets. Graag willen wij dit verholpen hebben. De fietsen die in de schuur staan zijn nat en er ontstaat schimmel op de fietstassen.


Vochtproblemen Hattem
woensdag 30 november 2022

Dakkapel plaatsen (4m breed)

Graag wil ik aan de achterzijde van mijn woning een dakkapel laten plaatsen. Deze wordt 4m breed. De buitenzijde wil ik afgewerkt hebben in kunststof, inclusief de kozijnen. De binnenzijde mag casco opgeleverd. Vergunningsvrij.


Dakkapelbouw Wezep
dinsdag 29 november 2022

Twee maal uitbouw achterzijde huis + dakopbouw (woonklaar)

We hebben nu een L-vormig woongedeelte, we willen een uitbouw van de woonkamer en een schuur/bijkeuken. In die zin dus 2 keer een uitbouw. Uitbouw woonkamer: 340 cm breed en 250 diep Uitbouw bijkeuken: 190 cm breed en 300 cm diep Ook willen we een opbouw op ons platte dak, afhankelijk van hoe dit te realiseren is: 400cm bij 300 cm. Uitbouwen zijn vergunningsvrij en vergunning opbouw zijn we mee bezig. Uitbouwen willen we traditioneel gemetseld hebben. Afwerking buitenzijde opbouw willen we in kunststof. Alle kozijnen in kunststof. Verder willen we een sausklare of woonklare oplevering. Verwarmen uitbouwen en opbouw willen we in overleg. Er moet een gevel worden doorbroken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Zwolle
maandag 28 november 2022

Groendak aanleggen (~15m2)

Ik zoek een vakman die mij een offerte kan bieden om een sedumdak aan te leggen. Dit op een plat dak van ongeveer 15m2.


Dakdekken en dakreparaties Zwolle
woensdag 09 november 2022

Zoveel mogelijk van het dak laten isoleren aan de binnenkant

We hebben een woning van omstreeks 1980. We hebben een schuin dak vanaf de eerste verdieping aan de achterkant, gedeeltelijk aan de voorkant ook vanaf de eerste verdieping. We willen graag zoveel mogelijk laten isoleren aan de binnenkant van de woning. Zelf heb ik twee linkerhanden (en ik ben rechts) dus we zijn op zoek naar een partij die het kan isoleren en volledig netjes en helemaal af kan opleveren.


Isolatie Zwolle
maandag 24 oktober 2022

Hellend dak isoleren + dakpannen vervangen

Hellend dak isolatie van buitenzijde en het leggen van de nieuwe dakpannen. De nieuwe dakpannen zijn al in bezit. Qua oppervlakte zou ik echt nog willen bekijken met de vakmannen.


Dakdekken en dakreparaties Lemele

Dak in regio Zwolle

Andere klussen in Zwolle

Offertes aanvragen