Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Hoogeveen

Tuin - Hoogeveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Hoogeveen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Hoogeveen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Ansen, Balinge, Balkbrug, Dalerpeel, De Krim, Dedemsvaart, Diever, Drijber, Drogteropslagen, Echten, Elim, Fluitenberg, Geesbrug, Hollandscheveld, Kerkenveld, Linde, Lutten, Nieuw Balinge, Nieuweroord, Noordscheschut, Pesse, Rheezerveen, Ruinen, Schuinesloot, Slagharen, Stuifzand, Tiendeveen, Wijster, Zwinderen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Hoogeveen

maandag 20 september 2021

Plaatsen schaduwdoeken, incl. advies en inmeten

Advies, inmeten en plaatsen schaduwdoeken. Dit om dus meer schaduw te creëren rondom mijn woning.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ruinen
maandag 14 juni 2021

Dichte schuifpoort aanschaffen en monteren

Wij zijn op zoek naar een dichte schuifpoort (je moet er niet doorheen kunnen kijken) en moet 400 cm lang zijn en 200 cm hoog. Wij zouden de poort het liefst willen in de kleur dennegroen (RAL 6009) Naar welk type poort ben je op zoek?: budgetvriendelijke basispoort Welk type bediening wens je?: elektrisch (schakelaar, klavier, afstandsbediening,..) In welk materiaal heb je interesse?: aluminium Welk type toegangspoort wil je plaatsen?: schuifpoort of schuifhekken Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dedemsvaart
woensdag 26 mei 2021

Schutting plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen! Met een poort maar dat je ook de optie heb om de andere kant ook open te gooien zodat je met de auto naar de tuin kan gaan! Op de foto heb ik de maten neergezet en de maar waar 3,5 meter bij staat moet dan een poort komen ! Schutting moet van hout worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoogeveen
maandag 05 april 2021

Bestrating aanleggen

ik wil de voor tuin bestraat hebben , er licht nu gras in en er loopt een pad er door heen en een boom in het midden., het pad en de boom mogen er blijven.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Slagharen
vrijdag 02 april 2021

Onderhoudsvrije voortuin aanleggen

Wij hebben momenteel een voortuin met grind etc. En zouden graag grote tegels en 2 bloembakken erin willen. En dat verder graag onderhoudsvrij is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoogeveen
dinsdag 08 december 2020

Innemen 4 oude eiken

In totaal in 3 tuinen. 25-30 m hoge Eiken, 4 stuks, deels boven bebouwing. Moet met een 'klimmer' er kan geen hoogwerker bij. Bomen moeten weer in vorm. Lang geen onderhoud aan geweest. Stookbaar hout hoeft niet afgevoerd worden. Takken liefst wel, maar mag ook versnipperd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoogeveen
zondag 06 september 2020

Bomen snoeien

Snoeien van diverse bonen. Eiken en Dennen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rheezerveen
vrijdag 07 augustus 2020

Waterbron pulsen

Voor onze tuin wil ik graag een eigen waterbron. Deze bron handmatig pulsen. Diepte tussen 7 en 10 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dedemsvaart
zondag 26 juli 2020

Tuinpalen laten plaatsen

Ik wil graag tuinpalen laten plaatsen die 1 meter boven de grond moeten uitsteken. En 1,5 meter uit elkaar staan. Dit betreft 14 stuks. Daartussen moeten planken komen alleen aan de boven en onderkant. Ik wil er graag ook een tuinhek tussen plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoogeveen
maandag 01 juni 2020

Wij willen een waterput laten slaan

Wij zouden net an onze buurman graag een waterput in onze tuin laten slaan Bij onze buurman gaat hij ca 20 mrt de grond in


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rheezerveen
maandag 04 mei 2020

Vervangen vijverfolie

Ik zoek een specialist die mijn vijverfolie kan vervangen. Mijn vijver is 5 bij 3 bij 1,8 meter. Het droogleggen doe ik zelf. Dit is een gemetselde bak.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Slagharen
maandag 27 april 2020

Put laten slaan bij particulier

Ik wil mijn tuin beregenen via een put of leiding vanuit grondwater. De klus: het boren of spuiten van een leiding van ongeveer 15 a 20 meter in Ruïnen (Drenthe).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ruinen
zondag 26 april 2020

Schutting plaatsen

Wij zijn op zoek naar een nieuwe schutting. De totale lengte is 20 meter ongeveer, we zouden graag een verticale schutting (mag gewoon grenen) zijn met betonnen of hardhouten palen. De schutting is beneden ongeveer een meter lager dan boven dus het zou trapsgewijs geplaatst moeten worden. Zie foto voor mee details. Het is de bedoeling dat u de oude schutting verwijderd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoogeveen
dinsdag 07 april 2020

Waterbron slaan

Ik wil graag een waterput hebben. Pomp heb ik al in bezit, dus gaat alleen om het slaan van de waterput. Graag zou ik iemand langs willen hebben om de situatie te bekijken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hollandscheveld
zondag 22 september 2019

Bestaande terras uitbreiden

60m2 grond 15 cm uitgraven. De helft van de grond afvoeren. 15 meter opsluitbanden plaatsen 65 m2 bestraten met stenen 20x30


Tuinaanleg en tuinonderhoud Echten
zaterdag 10 augustus 2019

Tuin egaliseren en aanvullen met geel zand

Graag zou ik de grond van mijn tuin ongeveer 10 centimeter afgegraven (en afgevoerd) hebben en vervolgens een laag van 5 centimeter geel zand geëgaliseerd er op willen. Hier komt worteldoek en grind over. De tuin is 4 x 6 meter (boom blijft staan).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoogeveen
dinsdag 30 juli 2019

Bron laten slaan in de tuin

Ik wil een bron laten slaan in de tuin. Het gaat om ongeveer 400 m2. Het is zandgrond en de tuin is makkelijk te bereiken. Graag zou ik hiervoor een offerte ontvangen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Elim
zondag 07 juli 2019

Bron laten slaan in de tuin

Waterbron slaan: wij willen graag een bron voor grondwater i.v.m. sproeien van de tuin. daarnaast verdere informatie en mogelijkheden. De tuin is 1500 m2. Graag een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ruinen
maandag 24 juni 2019

Gat graven voor zwembad

We willen graag een zwembad aanleggen. Daarvoor moet een gat gegraven worden van 7 x 1,7 x 4. Er moet ook beton worden gestort van 20 cm dik. Graag een offerte hiervoor.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuweroord
dinsdag 04 juni 2019

Het zeil van de vijver vervangen

Ik zoek een hovenier die het zeil van onze vijver kan vervangen. Wellicht moet de ondergrond ook vervangen of aangepast worden. Door onze hond zijn er gaten in het zeil gekomen. Het zeil moet dus stevig en bestendig zijn tegen scherpe nagels. De vijver is in de achtertuin en is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ansen
maandag 20 mei 2019

Waterbron voor tuinberegening laten slaan

Ik wil een waterbron voor tuinberegening laten slaan. Inclusief pomp. De tuin is zo'n 150 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dedemsvaart
maandag 01 april 2019

Recreatie zwemplas uitbaggeren

Op ons recreatie bedrijf in Wilsum Duitsland hebben wij een zwemplas met strand het betreft zandgrond circa 3HA groot diepte max 2.5 mtr en willen deze graag reinigen slib uitbaggeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rheezerveen
zaterdag 29 december 2018

Bron laten slaan in de tuin

Wij willen in onze tuin een bestaande grondwaterput (nu circa 7 meter diep) dieper laten boren om de waterkwaliteit te verbeteren. Het huidige grondwater stink en is sterk ijzerhoudend. De huidige zone zal geïsoleerd moeten worden van de dieper te boren zone. De put is te bereiken met het benodigde materieel.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Schuinesloot
vrijdag 14 december 2018

Apenboom uit tuin halen

Wij krijgen 1 maart de sleutel. Hier staat een 1 vrij grote apenboom (zie foto) welke we willen laten kappen zodat we weer licht in de woning krijgen. Ook moeten de wortels er uit getrokken worden. Wat moet dit kosten?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoogeveen
woensdag 04 juli 2018

Bron laten slaan in de tuin

Ik wil graag een bron laten slaan in mijn achtertuin. Ik heb al een bron, maar die zit op 5 meter en staat al een paar jaar droog. Indien mogelijk deze verder uitgraven anders een geheel nieuwe bron slaan. Tuin is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dedemsvaart
vrijdag 08 juni 2018

Complete schutting leveren en plaatsen

20meter schutting 21 planks met gladde betonnen onderplaten en palen. Poort met metalen frame en hang en sluitwerk 100cm. Plaatsen in Hoogeveen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoogeveen
dinsdag 29 mei 2018

Achtertuin uitgraven en aanvullen

In de achtertuin 20 cm uitgraven en aanvullen voor straatwerk. Denk 15 cm dat de tuin straks 5 cm lager wordt dan nu. Gaat om ongeveer 160 m2. Er is een achterom van 2.20 meter breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Slagharen
vrijdag 18 mei 2018

Herstellen van een omgewaaide schutting

Ik wil het kapotte deel van mijn schutting laten vervangen. De schutting is gelegen aan een weg en is dus goed bereikbaar. Het betreft één schuttingdeel.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ruinen
maandag 16 april 2018

Zwarte grond afgraven

De vijver is eind vorig jaar vol gestort met zwart zand. Echter er ligt nu teveel zwart zand en dat willen wij eruit. Afmeting is 2 bij 3 meter. Werkzaamheden zijn uitgraven van de vijver, zand afvoeren, egaliseren en vervolgens wit zand storten. Tuin is middels een kruiwagen toegankelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ruinen
maandag 26 maart 2018

Schutting en poort plaatsen

Het gaat om de afmetingen: 3.79 cm waarvan 120 cm poort en 325 cm schutting. Dit is een L vorm schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoogeveen

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Hoogeveen

Offertes aanvragen