Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Hoogeveen

Tuin - Hoogeveen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Hoogeveen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Hoogeveen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Ansen, Balinge, Balkbrug, Dalerpeel, De Krim, Dedemsvaart, Diever, Drijber, Drogteropslagen, Echten, Elim, Fluitenberg, Geesbrug, Hollandscheveld, Kerkenveld, Linde, Lutten, Nieuw Balinge, Nieuweroord, Noordscheschut, Pesse, Rheezerveen, Ruinen, Schuinesloot, Slagharen, Tiendeveen, Wijster, Zwinderen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Hoogeveen

maandag 05 april 2021

Bestrating aanleggen

ik wil de voor tuin bestraat hebben , er licht nu gras in en er loopt een pad er door heen en een boom in het midden., het pad en de boom mogen er blijven.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
vrijdag 02 april 2021

Onderhoudsvrije voortuin aanleggen

Wij hebben momenteel een voortuin met grind etc. En zouden graag grote tegels en 2 bloembakken erin willen. En dat verder graag onderhoudsvrij is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
dinsdag 08 december 2020

Innemen 4 oude eiken

In totaal in 3 tuinen. 25-30 m hoge Eiken, 4 stuks, deels boven bebouwing. Moet met een 'klimmer' er kan geen hoogwerker bij. Bomen moeten weer in vorm. Lang geen onderhoud aan geweest. Stookbaar hout hoeft niet afgevoerd worden. Takken liefst wel, maar mag ook versnipperd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen