Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier Emmen

Tuin - Emmen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Emmen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Emmen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Barger Compascuum, Benneveld, Coevorden, Dalen, De Kiel, Emmer Compascuum, Erica, Erm, Exloerveen, Exloo, Gees, Klazienaveen, Klijndijk, Nieuw Amsterdam, Nieuw Dordrecht, Nieuw Schoonebeek, Nieuw Weerdinge, Noord Sleen, Odoorn, Oosterhesselen, Roswinkel, Schoonebeek, Schoonoord, Sleen, Stieltjeskanaal, Ter Apel, Valthe, Valthermond, Weiteveen, Zwartemeer, Zweeloo of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Emmen

maandag 09 mei 2022

Waterput slaan en grondwaterpomp laten aanleggen

Ik zou graag in mijn achtertuin (goed bereikbaar) een grondwaterput laten slaan/boren/maken voor het water geven van mijn tuin van ca. 850 m2. Ik weet niet hoe diep het water in de grond zit. Tevens zou ik graag een pomp aanschaffen en laten installeren (niet aanwezig) om het water op te kunnen pompen. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte wat betreft de mogelijkheden en een prijsopgave.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmen
dinsdag 26 april 2022

Puls boren tuin

Wij zouden graag 2 extra waterpunten hebben in de tuin (puls slaan). Doorsnede etc. met de specialist bespreken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Valthe
maandag 25 april 2022

Wortels verwijderen d.m.v. uitfrezen

Wij zoeken een vakman die de wortels kan verwijderne d.m.v. uitfrezen, het betreft: 2 wortels van de struik en 2 wortels van de boom van ongeveer 20 cm dik deze moeten nog worden om gezaagd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmen
dinsdag 29 maart 2022

Tuin renoveren

Er is bij de Paris nu een actie met grote tegels 60x60x4,7 (brooklyn dark dessert) Wij zouden graag een stuk gazon veranderd willen zien in meer bestrating. Graag gras verwijderen en wortelbroek met vulzand plaatsen. Het gaat om ongeveer 24 vierkante meter (8x3)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmen
zaterdag 26 maart 2022

Beukenhagen snoeien (~50m)

Rondom onze tuin hebben we beukenhagen en die we willen laten snoeien. Ik schat dat het gaat om ongeveer 50m.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Coevorden
woensdag 16 maart 2022

Tuin op ruimen (~55m2)

Wij willen graag onze tuin op ruimen maar wij weten niet wat dat kost. Er liggen nu wat betontegels en puin van de schuur die is afgebroken. Ook is er wat beplanting aanwezig. De tuin is zelf ongeveer 55m2. verder hoeft er geen nieuwe tuin aangelegd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmen

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Emmen

Offertes aanvragen