Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Emmen

Tuin - Emmen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Emmen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Emmen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Barger Compascuum, Benneveld, Coevorden, Dalen, De Kiel, Emmer Compascuum, Erica, Erm, Exloerveen, Exloo, Gees, Klazienaveen, Klijndijk, Nieuw Amsterdam, Nieuw Dordrecht, Nieuw Schoonebeek, Nieuw Weerdinge, Noord Sleen, Odoorn, Oosterhesselen, Roswinkel, Schoonebeek, Schoonoord, Sleen, Stieltjeskanaal, Ter Apel, Valthe, Valthermond, Weiteveen, Zwartemeer, Zweeloo of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Emmen

woensdag 03 november 2021

Schutting plaatsen 35m

Graag 35 meter schutting met betonafwerking. Betreft schutting zonder hoeken het schuine gedeelte van het ijzeren hekwerk blijft voorlopig zonstaan. Verder hoeft er niks verwijderd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmen
woensdag 18 augustus 2021

Plaatsen schutting

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Echter het hoogte verschil tussen mijn oprit en de oprit van de buurman is dusdanig hoog dat hier eerst poeren worden gestort en vervolgens een betonnen scheidingswand wordt gestort. Ik zoek een aannemer die op deze betonnen wand een schutting kan plaatsen. Kosten schutting incl kosten plaatsen schutting niet meer dan 100 euro per meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuw Schoonebeek
donderdag 06 mei 2021

Tuin renovatie

In mijn tuin moeten de volgende werkzaamheden gebeuren: Rooien van 12 m1 oude coniferen 2 mtr hoog Rooien buxushaag 15 mtr 1 mtr hoog Rooien 6 stuks beplanting Afgraven 90 m2 grond 20cm Aanbrengen zand 90m2 20cm Aanbrengen leggen 90m2 tegels 50x50x4 antraciet Plaatsen schutting 41 m1 Met 1 deur Planken 15 st hoog geimpregneerd grenen (geen schuttingdelen) Afvoeren 15m2 tegels oud Afvoeren van grond en groenafval Omspitten gazon voor moestuin 60 m2 Tuin vrij toegangkelijk met machines container kan op 15 mtr geplaatst worden


Tuinaanleg en tuinonderhoud Schoonebeek
zaterdag 01 mei 2021

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen van 11 meter lang. De schutting bestaat uit 6 schermen en 7 palen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmen
woensdag 21 april 2021

Aanleg bestrating terras

Het gaat om ca. 70m2 bestrating, 60*60 keramische tegels. Onder ongeveer de helft van de nieuwe bestrating is nu reeds bestrating aanwezig. Onder het andere deel is nu nog gras of zand. We willen het graag zo onderhoudsvrij mogelijk uitvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Schoonoord
zaterdag 06 maart 2021

Schutting plaatsen

Ik wil graag een 25 meter lange grenen schutting met antraciet betonnen palen en antraciet onderplaat. Haaks hierop een dubbele poort van twee meter en dan blijft er 75 centimeter over die opgevuld moet worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuw Dordrecht
donderdag 25 februari 2021

Schutting achtertuin

Wij willen graag een oude heg weg hebben, en rondom de achtertuin een nieuwe schutting hebben. Dit gaat ongeveer om 10 m.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmen
dinsdag 13 oktober 2020

Twee bronnen slaan

Ben opzoek naar een vakman voor het slaan van 2 bronnen, een in Emmen en een in Klazienaveen. Gaat om een tuin van 2500 m2 en 1000 m2, beide goed bereikbaar .


Tuinaanleg en tuinonderhoud Klazienaveen
vrijdag 25 september 2020

Schutting laten plaatsen

Wij willen graag een schutting laten plaatsen met schutting deur. Het gaat om 9 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmer Compascuum
maandag 14 september 2020

Put laten slaan in de tuin

Ik wil in mijn tuin een waterput laten slaan om de tuin te beregenen in droge tijden. De tuin is 800 m2 groot en goed bereikbaar. Wat mij betreft mag hij in de voortuin gemaakt worden die vanaf de weg goed bereikbaar is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Schoonebeek
donderdag 10 september 2020

Apenboom van circa 6 meter hoog weg halen

Wij hebben een apenboom van 6 meter hoog en willen hem weg hebben


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmen
woensdag 19 augustus 2020

Waterbron slaan

Ik wil een oude bron schoonspoelen, kom zelf niet verder als 3 meter. Bron is minimaal 2 jaar niet gebruikt. Als het niet kan een nieuwe bron slaan of pulsen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuw Dordrecht
zondag 09 augustus 2020

Waterbron aanleggen achtertuin

Ik wil grondwater op kunnen pompen voor het bewateren van tuin. Gaarne offerte incl. pomp.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuw Amsterdam
donderdag 16 juli 2020

80 meter plantenbakken renoveren/vernieuwen

Het gaat om een voor- en achtertuin waar hardhouten planken met een houten frame 5 jaar geleden zijn gebruikt om grote plantenbakken aan te leggen. Destijds was 15 jaar levensduur gegarandeerd maar het houten frame is weggerot en de planken laten los. Nu willen we graag alle planken laten verwijderen en afvoeren en alle bakken laten optrekken met stapelblokken. Initieel is het idee om alleen het hout weg te nemen en er de stapelblokken weer op elkaar te lijmen. Het geheel is circa 80 strekkende meter met een hoogte van 60-70 cm. Graag advies van de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmen
maandag 08 juni 2020

Waterput boren in de voortuin

Put moet voldoende opbrengst hebben om perceel toekomstige siertuin van 4000 m2 te besproeien. Waarschijnlijk bestaat de grondstructuur uit een gele zandkop.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Schoonebeek
woensdag 03 juni 2020

Waterput laten slaan of boren.

Ik zou graag een waterput willen laten slaan of boren in mijn tuin. Het dient voor beregening van de tuin. De tuin is 3000 m2, maar de besproeiing is voor 2000 m2 . Pomp dient ook te worden aangeschaft nog. De tuin is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmen
dinsdag 02 juni 2020

Waterbron voor tuinbespoeing

Heb een tuin die is 80 meter diep en ong 30 meter breed


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuw Weerdinge
maandag 01 juni 2020

Waterput slaan in de achtertuin of in de schuur

Ik zou graag een waterbron hebben voor het beregenen van mijn gras/tuin, circa 700m2. Locatie is goed bereikbaar voor eventuele machines.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Erica
zondag 31 mei 2020

Waterput en grondwaterpomp laten aanleggen

Ik zou graag in mijn achtertuin (goed bereikbaar) een grondwaterput laten slaan/boren/maken voor het water geven van mijn tuin van ca. 1200 m2. Ik weet niet hoe diep het water in de grond zit. Tevens zou ik graag een pomp aanschaffen en laten installeren (niet aanwezig) om het water op te kunnen pompen. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte wat betreft de mogelijkheden en een prijsopgave.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmen
maandag 25 mei 2020

Put boren voor grondwater (15m3 per uur)

Ik zoek iemand voor het slaan van een bron met een capaciteit van 10-15 M3 per uur.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Noord Sleen
maandag 25 mei 2020

Waterbron in de tuin

Graag ontvang ik offertes voor het slaan van een waterbron in de tuin plus pomp. Het water moet bij voorkeur drinkbaar zijn. In ieder geval geen roest bevatten. De bron wordt gebruikt voor het oppompen van water voor de planten en, indien mogelijk, water om te drinken (hier gaat de voorkeur naar uit). De tuin is niet bereikbaar met een auto. Een auto kan tot ongeveer 40 meter van de plek komen waar de bron komt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmer Compascuum
maandag 25 mei 2020

Beregening systeem en waterbron aanleggen

Wij zijn van plan om een beregening systeem voor onze tuin aan te leggen en dus op zoek naar een bedrijf dat dit kan doen. De tuin is ongeveer 400 M2 groot. Willen graag weten wat dit gaat kosten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Exloo
zondag 24 mei 2020

Ik wil een waterput in de tuin laten slaan

Ik wil graag een waterput in de tuin laten slaan voor het beregenen van mijn tuin van 500 vierkante meter en water voor mijn planten in de tuinkas .


Tuinaanleg en tuinonderhoud Klazienaveen
zaterdag 23 mei 2020

Waterbron slaan in de tuin

Wij willen een ouderwetse handwaterpomp gaan plaatsen voor drinkwater voor dieren en beregening van de tuin. Wij zoeken iemand die voor ons het puntstuk slaat.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuw Weerdinge
zaterdag 09 mei 2020

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Ik wil graag een waterbron laten boren. Ik woon in een vrijstaand huis De tuin is goed te bereiken Ik weet niet hoe diep het grondwater zit . Offerte graag via mail.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmen
donderdag 07 mei 2020

Buxushaag rooien en schutting plaatsen

Ik zou graag mijn buxus haag gerooid en afgevoerd willen hebben en daarna een schutting laten plaatsen. De buxushaag is +/- 10 meter lang, 2 meter hoog en 1,5 meter breed.Er loopt een brandgang achterlangs waar je met een minigraafmachine langs kunt. De schutting die daar in de plaats voor komt moet 10 meter lang en 1,80 hoog zijn. Materiaal van de schutting graag van hout.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmen
zaterdag 02 mei 2020

Waterbron boren

Het is voor een waterbron, mijn totale oppervlakte van weide en tuin zal ongeveer 6000 vierkante meter zijn. Woon op de hondsrug dus zal een diepe put moeten worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Valthe
vrijdag 01 mei 2020

Plaatsen van 2 tuinschermen

Ik wil graag 2 schermen laten plaatsen in de tuin. 3 aluminium palen in de grond ( geen beton ) . De schermen hebben een aluminium rand. Merk Eliphant gekocht bij de praxis. Schermen worden bezorgt op 19 mei Bevestiging is besteld. Plaatsing vereist 2 man ivm gewicht Ik verwijder zelf de oude schermen en er is toestemming om ook vanuit de tuin van de buurman te werken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmen
woensdag 29 april 2020

Waterbron slaan in de tuin

Hallo, Na de afgelopen 2 droge zomers willen we graag een bron laten slaan om de tuin te besproeien. We wonen in Drenthe in De Kiel


Tuinaanleg en tuinonderhoud De Kiel
dinsdag 28 april 2020

Waterput slaan voor tuin

Ik heb een tuin van ongeveer 600m2, een groot weiland. Hier wil ik een waterput laten slaan om dit goed te kunnen beregenen. Het is een weiland dat goed bereikbaar is voor een vrachtwagen. Ik heb geen idee hoe diep het water ligt. All-in prijs graag.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Emmen

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Emmen

Offertes aanvragen