Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Keukenspecialist

Keuken - Zoetermeer

Keuken - Zoetermeer

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Keuken in Zoetermeer?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende keukenspecialisten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuwe keuken plaatsen of toch liever een keukenrenovatie? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Benthuizen, Bleiswijk, Moerkapelle of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor keuken in Zoetermeer aanvragen

Recente opdrachten uit Zoetermeer

maandag 22 februari 2021

Vervangen keukenkraan (Spoed)

Ik wil een nieuwe keukenmengkraan laten plaatsen. De vervanging zou volgende week plaats moeten vinden. Kraan al aanwezig. Gat is ongeveer 53mm breed. Graag zo snel mogelijk.


Keukenmontage en - renovatie
maandag 04 januari 2021

Keukenruimte voorbereiden op nieuw te plaatsen keuken

De keukenruimte voorbereiden op een nieuw te plaatsen keuken. De keukenruimte is 3120 mm(l) X 3018mm(b). Er moeten leidingen verlegd worden, meerdere stroompunten verlegd worden, radiator verplaatst worden en de leiding voor de radiator moet in een kalkzandsteen muur ingefreest worden. De keuken moet voorbereid worden op electrisch koken.


Keukenmontage en - renovatie
dinsdag 10 november 2020

Keuken gereed maken voor plaatsing (leidingen verleggen, elektrapunten aanbrengen)

Beste meneer/mevrouw, 1 december krijgen wij de sleutels van onze nieuwe woning in Zoetermeer. We gaan hierbij de oude keuken vervangen voor een nieuwe. We hebben deze al besteld en ook al ons leidingsplan meegekregen. Nu moeten de water- en gasleiding(en) verlegt worden. Daarnaast moeten er ook wandcontactdozen komen voor al het apparatuur. Wij willen graag weten wat u voor ons kunt betekenen en hoeveel dit voor ons gaat kosten. Wat doen wij zelf? - huidige keuken demonteren - boiler demonteren en ook later weer zelf aansluiten - stucen Het gaat dus echt alleen om het verleggen van de leidingen en het aanbrengen van nieuwe elektrapunten. Ik zal ook de nodige foto's, tekeningen en het leidingsplan meesturen in de bijlage. Kunt op basis van deze zaken een offerte voor ons opstellen? Hartelijk bedankt! Met vriendelijke groet,


Keukenmontage en - renovatie
Offertes aanvragen