Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Schilder Zoetermeer

Schilder Zoetermeer gezocht? Vind schildersbedrijf

Ben je op zoek naar een schilder in Zoetermeer? Vind hier prijsinformatie en meer. Vraag gratis offertes aan en Casius brengt jou in contact met erkende schildersbedrijven in jouw regio.

Offerte schilder Zoetermeer

Goede schilder Zoetermeer

Ben je op zoek naar goed schilderwerk in Zoetermeer? Dan zit je bij Casius aan het juiste adres. Bij Casius vind je erkende schilders die je graag helpen met het verven van je kozijnen of het schilderen van je gevel. Ben je op zoek naar een schilder voor binnen schilderwerk in Zoetermeer? Onze schilders staan met hun kwasten en rollers voor je klaar om je plafond te verven, je trap of je muren te schilderen. Wil je je wanden liever latex laten spuiten? Onze schilders doen het graag vakkundig voor je.  

Erkende schilder Zoetermeer

Iedere schilder die is aangesloten bij Casius, heeft het keurmerk Erkend Vakwerk. Dit houdt in dat iedere vakman vooraf wordt gescreend en beoordeeld op de volgende onderdelen:

Vakbekwaamheid & ervaring;
Klanttevredenheid;
Financiële gezondheid.

Na uitvoering van elke klus kan de klant een beoordeling geven. Deze reviews en beoordelingen sturen wij mee op het moment dat wij jou in contact brengen met één van onze vakmannen. Zo kun je je keuze mede baseren aan de hand van de ervaringen van andere klanten. 

Wil je meer weten over onze erkende schilders? Bekijk de pagina Erkend Vakwerk.

Prijs schildersbedrijf Zoetermeer

Gemiddeld hanteert een schildersbedrijf uit Zoetermeer een tarief van ongeveer €35 per uur. Vooraf is het lastig in te schatten hoeveel tijd de schilder nodig heeft. Daarom kun je een m² prijs aanhouden van €30 per m² dat geschilderd moet worden.

Hierin zijn alle kosten inbegrepen, dus de reiskosten, materiaalkosten, het arbeidsloon, de btw, et cetera. Aan de hand van deze prijs kun je vooraf al een grove indicatie maken van het bedrag dat je ongeveer voor het schilderen van je deuren of het verven van de badkamer opzij moet houden.

Soort schilderwerk Prijs Beschrijving
Deur schilderen €100 Deur en deurpost
Trap schilderen €450
Dakkapel schilderen €550 Gehele dakkapel inclusief kozijnen
Muren sauzen (35 m²) €850 Inclusief materiaal
Plafond schilderen (30 m²) €650 Inclusief materiaal
Kozijnen schilderen (10 m²) €500 Inclusief verf en lak

Schildersbedrijf Zoetermeer inschakelen

Misschien vraag je je af of Zoetermeer een jonge gemeente is. Daar is geen eenduidig antwoord op: het is zowel jong als oud. Jong als het gaat om de huidige omvang van de stad. Ouder als het gaat om het bestaan van de gemeente Zoetermeer en de plaats in de geschiedenisboeken.

Er staan dus ook veel oude huizen en gebouwen. Is jouw huis toe aan een schilderbeurt? De schilders bij Casius hebben ervaring met het schilderen van zowel nieuwe als oude woningen en panden. 

Regelmatig komen onze schilders of stukadoors in bekende wijken van Zoetermeer. Denk bijvoorbeeld aan de wijken Meerzicht, Palenstein en Driemanspolder en de jongste wijk Oosterheem. Dit zijn wijken met veel verschillende soorten gebouwen. 

Zo heeft Meerzicht hoogbouw en laagbouw. Palenstein wordt verduurzaamd waardoor er veel nieuwbouw woningen komen te staan. In de wijk Driemanspolder is een combinatie van eengezinswoningen en hoge flats te vinden, en Oosterheem bloeit als jongste wijk van Zoetermeer van de nieuwbouwwoningen. 

Zoveel verschillende soorten gebouwen vraagt om een vakkundige schilder, die met iedere type woning en soort gebouw ervaring heeft. Deze schilders zijn aangesloten bij Casius.

Met gemak schilderen ze jouw kozijnen, verven ze je deuren of schilderen ze je muren van jongere, maar ook oudere woningen. Wil je liever je muren of deuren laten latex spuiten? Ook hiervoor staan de schilders via Casius voor je klaar.

Schilder gezocht in Zoetermeer?

Offerte schilder Zoetermeer

Recente aanvragen uit Zoetermeer

vrijdag 22 oktober 2021

Betonvloer schilderen 50m2

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn betonvloer kan schilderen. Het gaat om 50m2 in totaal, van de huiskamer - 2 slaapkamers gang en keuken beneden appartement. Als ik het goed heb begrepen moet dit 3-laags geschilderd worden.


Behang- en schilderwerk Zoetermeer
donderdag 21 oktober 2021

Binnenschilderwerk

Graag kleur zwart , beton look Aantal treden:: 13 (één trap) Model trap:: 1 Kwart draai Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Behang- en schilderwerk Zoetermeer
dinsdag 19 oktober 2021

Binnenschilderwerk aan trap

Van de eerste etage naar de zolder. deze trap graag schilderen. Model trap: 2 Kwart draai Dichte of open trap: Open Aantal trappen te bekleden: 1


Behang- en schilderwerk Benthuizen
donderdag 13 mei 2021

Deuren en kozijnen schilderen

Het betreft in totaal het schilderen van 7 voordeuren en kozijnen, 2 ramen en kozijnen, 1x staalwerk trappengat, briefkasten en 1x dakopbouw voor Kleine VVE van 4 woningen.


Behang- en schilderwerk Zoetermeer
dinsdag 20 april 2021

Houten schutting en schuur schilderen

Ik zoek een schilder die op korte termijn de schutting en schuur kan verven Zowel de schutting als de schuur zij van hout en het totale oppervlak is ongeveer 50 m2.


Behang- en schilderwerk Zoetermeer
woensdag 10 maart 2021

Trap bekleden en schilderen 13 treden dichte trap

Houten trap, graag traptreden bekleden met hout en voorste delen wit, omliggende delen wit schilderen. Het gaat om 13 treden van een dichte trap. De treden zelf moeten allemaal van hout en de stookborden die wil ik wit. Aan de zijkant zit nog een stuk en dit wil ik ook wit laten maken. Eventueel ook verlichting onder de treden, maar even kijken of dit mogelijk is.


Behang- en schilderwerk Zoetermeer

Schilderen in regio Zoetermeer

Andere klussen in Zoetermeer

Offertes aanvragen