Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Weert

Verwarming - Weert

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Weert?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Budel, Budel Dorplein, Budel-Schoot, Heibloem, Heusden gem. Asten, Ittervoort, Kelpen-Oler, Leveroy, Maarheeze, Nederweert, Neeritter, Ospel, Soerendonk, Stramproy of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Weert aanvragen

Recente aanvragen uit Weert

maandag 01 februari 2021

Warmtepompboiler plaatsen

Om mijn woning levensloopbestendig te maken wil ik een slaapkamer/badkamer aanbouwen. Het gaat dus niet om sanitairwater voor de gehele woning via de cv-ketel. Die staat veel te ver van de aanbouw. Indien mogelijk wil ik deze nieuwe ruimte dan ook met vloerverwarming verwarmen door middel van de warmtepomboiler.


CV en verwarming
maandag 23 november 2020

Aanleg vloerverwarming in nieuwe aanbouw

Vloerverwarming in een nieuwe aanbouw (38m2, in dekvloer) leveren en installeren vanaf cv-ketel (afstand ~15 meter);de aanbouw bestaat uit een woondeel (26m2 en een natte ruimte (12m2, ,waarin ook een handdoekradiator aangesloten moet worden) ,die ik onafhankelijk van elkaar wil kunnen inregelen/aansturen; het storten van de dekvloer hoort bij de opdracht


CV en verwarming
dinsdag 17 november 2020

Boiler installeren

Installatie van een 100 liter Ariston Hybride Elektrische Boiler naast een cv-ketel. Welke aanpassingen moeten gebeuren? Extra leidingen / leidingen aanpassen, andere Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? Elektriciteit In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik


CV en verwarming
Offertes aanvragen