Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Weert

Verwarming - Weert

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Weert?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Budel, Budel Dorplein, Budel-Schoot, Heibloem, Heusden gem. Asten, Ittervoort, Kelpen-Oler, Leveroy, Maarheeze, Nederweert, Neeritter, Ospel, Soerendonk, Stramproy of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Weert aanvragen

Recente aanvragen uit Weert

maandag 23 november 2020

Aanleg vloerverwarming in nieuwe aanbouw

Vloerverwarming in een nieuwe aanbouw (38m2, in dekvloer) leveren en installeren vanaf cv-ketel (afstand ~15 meter);de aanbouw bestaat uit een woondeel (26m2 en een natte ruimte (12m2, ,waarin ook een handdoekradiator aangesloten moet worden) ,die ik onafhankelijk van elkaar wil kunnen inregelen/aansturen; het storten van de dekvloer hoort bij de opdracht


CV en verwarming
dinsdag 17 november 2020

Boiler installeren

Installatie van een 100 liter Ariston Hybride Elektrische Boiler naast een cv-ketel. Welke aanpassingen moeten gebeuren? Extra leidingen / leidingen aanpassen, andere Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? Elektriciteit In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik


CV en verwarming
donderdag 05 november 2020

Infrarood vloerverwarming aanleggen

In een kamer van 29 m² die nu met de reguliere cv te koud is omdat de capaciteit te klein is van het verwarmingselement, wil ik graag de verwarmingscapaciteit uitbreiden. De hele kamer heeft een betonnen vloer, waarop uiteindelijk een multiplan eiken vloer komt van 18mm. Op een helft (3x4,2 m) van de kamer komt er een houten verhoging / podium van va. 40 cm. Deze verhoging is onder het raam. Op deze verhoging ben ik nu aan het overwegen om bij te verwarmen met infrarood. Of door de infrarood vloerverwarming of door een infraroodpaneel. De cv man kent nog geen infraroodverwarming en kan me niet verder helpen. Wat hem betreft zet ik gewoon circa een 30 cm hoge en 2,5 lange verwarming onder de lengte van het raam op het podium. Maar dat wil ik liever niet. Ik zou dus graag een advies willen ontvangen over de vloerverwarming voor het podium en of een paneel. Verder wat de kosten voor beiden zou zijn en ook de installatie ervan. Alvast hartelijke dank S. Zupanc.


CV en verwarming
Offertes aanvragen