Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Weert

Dak - Weert

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Weert?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Budel, Budel Dorplein, Budel-Schoot, Heibloem, Heusden gem. Asten, Ittervoort, Kelpen-Oler, Leveroy, Maarheeze, Nederweert, Neeritter, Ospel, Soerendonk, Stramproy of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Weert

Recente aanvragen uit Weert

dinsdag 06 april 2021

Dak van chalet vervangen

Vervangen van de nu aanwezige dakpan platen met isolatie (blader de verf af) of opknappen door nieuwe platen over oude platen. Het is op een chalet 11mtr lang met 30gr dak 7,3 mrt br


Dakdekken en dakreparaties
vrijdag 02 april 2021

Hellend dak vervangen

Dak 120m² van buitenaf isoleren en saneren van de aanwezige eterniet platen Wat is de huidige situatie?: bestaand dak met asbest Met welk materiaal wil je het dak toeleggen?: dakpannen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakdekken en dakreparaties
woensdag 31 maart 2021

Oud boerderij dak van buitenaf isoleren met dikke PIR platen (450 m²)

Wij hebben een oude boerderij aangeschaft. Het dak dient perfect geïsoleerd te worden met dikke pir platen van buitenaf. Alle mulden pannen dienen verwijderd te worden en na afloop opnieuw erop geplaatst. Oude balken willen we allemaal behouden. Oppervlakte dak is zo'n 650 m².


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen