Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist

Gevel - Weert

Gevel - Weert

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelwerken laten uitvoeren in Weert?

Zoek je een gevelspecialist om de gevel te isoleren? Of toch liever de gevel volledig laten renoveren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste gevelspecialisten uit Weert die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Budel, Budel Dorplein, Budel-Schoot, Heibloem, Heusden gem. Asten, Ittervoort, Kelpen-Oler, Leveroy, Maarheeze, Nederweert, Neeritter, Ospel, Soerendonk, Stramproy of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Weert

Recente aanvragen uit Weert

maandag 14 december 2020

Gevel isoleren en bekleden

Het gaat om een voorgevel van 50 m2. De stenen die in 1962 gemetseld zijn, laten regenwater door. Als oplossing zijn er toen houten planken tegen geschroefd op de bovenste helft van de gevel en het onderste stuk is gepleisterd. De spouw van de gevel is niet geïsoleerd, de voorgevel willen we dus wel isoleren met de producten die ik heb aangevinkt. Het complete huis wordt na de afwerking geheel of gedeeltelijk wit geverfd. Dit ligt aan het advies en gesprekken met de bedrijven waarvan wij de informatie en de offertes mogen ontvangen.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen