Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Stucadoor

Stucen - Weert

Stucen - Weert

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stucwerk in Weert?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel stuken met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Budel, Budel Dorplein, Budel-Schoot, Heibloem, Heusden gem. Asten, Ittervoort, Kelpen-Oler, Leveroy, Maarheeze, Nederweert, Neeritter, Ospel, Soerendonk, Stramproy of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor stucwerk in Weert aanvragen

Recente aanvragen uit Weert

vrijdag 26 maart 2021

Stuken wanden en plafonds 120m²

Er komt een nieuwe aanbouw beneden in de woning. Deze moet compleet gestukt worden. Verwachting is dat rond juni alles klaar is om te beginnen met stuken. De ondergrond van de wanden (65m²) en plafonds (60m²) zijn gipsplaten. Stucwerk graag met glad pleisterwerk afwerken.


Stucwerk en spackspuiten
maandag 15 februari 2021

Hobbels in plafond wegwerken d.m.v. stucen of spackspuiten (85m²)

Wij hebben een nieuwbouw woning, dit is gestuct, maar er zitten veel oneven heden in het plafond, hobbels. Ik wil dit netjes laten maken. Kan dat door middel van spackspuiten of moet dit helemaal opnieuw gestuct worden? Ik laat me graag adviseren. Het gaat om 85 m². Ik wil dit binnen 2 weken laten uitvoeren als dat kan i.v.m. een verhuizing


Stucwerk en spackspuiten
maandag 08 februari 2021

Alle wanden van een appartement voorzien van spackspuitwerk

Ik zoek een spackspuiter die ons appartement kan voorzien van spackspuitwerk. Het gaat om alle wanden. Het betreft ongeveer 125 m2 met een hoogte van 250 cm. De ondergrond is behangklaar.


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen