Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Cv Ketel Vervangen

Installatiewerk - Roermond

Installatiewerk - Roermond

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Installatiewerk laten uitvoeren in Roermond?

Zoek je een professionele installateur om leidingen te leggen of om je sanitair onder handen te nemen? Plaats je opdracht bij Casius en wij brengen je in contact met de beste installateurs uit de buurt.

Ook wie in Beegden, Beesel, Buggenum, Echt, Grathem, Haelen, Heel, Herkenbosch, Herten, Heythuysen, Horn, Linne, Maasbracht, Melick, Montfort, Neer, Nunhem, Posterholt, Roggel, Sint Joost, Sint Odilienberg, Stevensweert, Swalmen, Vlodrop, Wessem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste installateurs in Roermond

Recente aanvragen uit Roermond

woensdag 14 april 2021

Lekkende badmengkraan met vocht achter tegel

Aan de zwarte plekken te zien rondom de badmengkraan lekt deze hoogstwaarschijnlijk. Stucwerk zwelt op en bladerd af aan de kamer aangrenzend aan de badkamer. Dit ter hoogte van de badmengkraan. - Badmengkraan mag er dus af en vervangen worden met een andere die ik hier heb liggen. - De tegelnaden rondom de badmengkraan lijken ook poreus te zijn (zie foto). Indien mogelijk deze ook behandelen. - Kidnaad rond rondom het bad ook opnieuw aanbrengen. - Optioneel: Simpele reparatie stucwerk. Hiervan zou ik de kosten apart willen weten. Indien mogelijk.


Installatie- en leidingwerk
vrijdag 09 april 2021

Dakgoot vervangen

vervangen platte dakgoot: 2x 6.40 mtr (voor en achterkant huis) en vervangen regenpijp (1x 5.40 mtr en 1x 3.00 mtr, doorsnede 80mm). alles in zink.


Installatie- en leidingwerk
vrijdag 26 maart 2021

Buitenkraan plaatsen

Ik zoek iemand voor het plaatsen van een buitenkraan. De leidingen moeten vanuit de voorkant van het huis via de kruipruimte in de achtertuin uitkomen.


Installatie- en leidingwerk
Offertes aanvragen