Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Roermond

Dak - Roermond

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Roermond?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Beegden, Beesel, Buggenum, Echt, Grathem, Haelen, Heel, Herkenbosch, Herten, Heythuysen, Horn, Linne, Maasbracht, Melick, Montfort, Neer, Nunhem, Posterholt, Roggel, Sint Joost, Sint Odilienberg, Stevensweert, Swalmen, Vlodrop, Wessem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Roermond

Recente aanvragen uit Roermond

maandag 21 december 2020

Plat dak isoleren en met EPDM bedekken

Het huidige platte dak ligt er al 22-24 jaar op en begint zijn mankementen te krijgen (hier en daar een lekkage). Een paar jaar terug hadden we hier nog niet aan gedacht, maar toen is een serre aangepast en het dak vervangen. Deze is vrij nieuw en ligt hoger dan de rest. In totaal zal het 180 m² zijn dat ik wil isoleren en met EPDM wil bekleden. De vorm is (m. U. V. 4m²) L-vormig. In dit geheel moeten afwatering aan de zijkanten geplaatst worden en een lichtkoepel boven de keuken. Vragen: - Kan ik EPDM over bestaande dakbedekking leggen? en dit isoleren? - Zo ja, is de constructie van het dak goed genoeg om dit extra gewicht te dragen? Ik heb een tekening gemaakt van het dak in Sketchup, maar deze kan ik niet meesturen in deze aanvraag. E-mail gerust wanneer je deze wilt zien.


Dakdekken en dakreparaties
maandag 21 december 2020

Opbouw woning plat dak

We willen graag een extra verdieping op onze woning laten bouwen. Deze heeft deels een plat dak. Dit platte gedeelte heeft een oppervlakte van ongeveer 80 m2. Dit kan overiges niet volledig bebouwd worden. Afhankelijk van de kosten willen we graag twee of drie kamers, een badkamer en eventueel een aparte toiletruimte laten bouwen. Dus de opbouw, incl kozijnen en ramen en trap, de leidingen, standaard elektra, geïsoleerd plafond en eventueel het stuccen van wanden en plafonds. Zodat ik alleen nog maar hoef te verven, vloer leggen en badkamer te laten plaatsen. Graag verneem ik van u.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
zaterdag 12 december 2020

Dakraam plaatsen

Op onze zolder willen we een dakraam laten plaatsen met afmetingen van ca 100x140 cm. Wit afgelakt. Het dak betreft een vouwdak, nieuwbouwwoning uit 2020


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen