Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Roermond

Badkamer - Roermond

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Roermond?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Beegden, Beesel, Buggenum, Echt, Grathem, Haelen, Heel, Herkenbosch, Herten, Heythuysen, Horn, Linne, Maasbracht, Melick, Montfort, Neer, Nunhem, Posterholt, Roggel, Sint Joost, Sint Odilienberg, Stevensweert, Swalmen, Vlodrop, Wessem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Roermond aanvragen

Recente aanvragen uit Roermond

vrijdag 22 januari 2021

Drie toiletten repareren

Ik heb zelf gekeken en geprobeert het doorlopend wc te repareren zonder succes. Het probleem ligt bij de bevestigingsbouten. Wij hebben 3 toiletten sphinx. ik zoek een vakman die alle 3 toiletten kan repareren. alle onderdelen zijn binnen nederland te krijgen. het gaat om de bevestigingsbouten en binnenwerk


Badkamer en toilet
maandag 07 december 2020

Verbouwen badkamer

Ik wil graag alle tegels vervangen door nieuwe tegels. Hierbij wil ik een nieuw toilet, een nieuwe wandmeubel en nieuwe deuren voor de douche. Deze nieuwe onderdelen schaf ik zelf aan. Badkamer is 2200x2600x2400.


Badkamer en toilet
maandag 16 november 2020

Badkamer betegelen en lekkage herstellen

Door een lekkage in de douche hebben we vocht in de muur grenzend aan de badkamer. We willen graag het vochtprobleem oplossen. Verder moet er in de badkamer betegeld worden. Betegelen is ongeveer 9 m2. Het gaat om een verzekeringskwestie.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen