Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist

Gevel - Heerhugowaard

Gevel - Heerhugowaard

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelwerken laten uitvoeren in Heerhugowaard?

Zoek je een gevelspecialist om de gevel te isoleren? Of toch liever de gevel volledig laten renoveren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste gevelspecialisten uit Heerhugowaard die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Barsingerhorn, Broek op Langedijk, Dirkshorn, Haringhuizen, Hensbroek, Kolhorn, Lutjewinkel, Nieuwe Niedorp, Noord-Scharwoude, Obdam, Oudkarspel, Schagen, Sint Maarten, Sint Pancras, 't Veld, Tuitjenhorn, Waarland, Warmenhuizen, Winkel, Zuid-Scharwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Heerhugowaard

Recente aanvragen uit Heerhugowaard

maandag 05 april 2021

Kunststof gevelbekleding plaatsen

Ik zou graag de houten planken in mijn gevel willen vervangen door keralit planken Wil je de muren ook laten isoleren?: nee Welke oppervlakte moet bekleed worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Gevel- en metselwerk
maandag 05 april 2021

Gevel opnieuw voegen

Het voegwerk (nu nog deels snijvoeg) is in slechte staat en is door vorst afgebrokkeld. Waarschijnlijk is hierdoor vochtschade aan de binnenkant ontstaan. Het is een steensmuur zonder spouw. Het nieuwe voegwerk kan een normale voeg worden. Het gaat om 50 m2.


Gevel- en metselwerk
zaterdag 27 maart 2021

Een buitenmuur als schutting metselen

We willen in onze tuin een buitenmuur laten metselen. Dit moet een betere isolerende werking hebben tegen de buren. Ik bespreek graag de maten met de specialist. De ondergrond moet waarschijnlijk voorbereid worden.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen