Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Heerhugowaard

Badkamer - Heerhugowaard

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Heerhugowaard?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Barsingerhorn, Broek op Langedijk, Dirkshorn, Haringhuizen, Hensbroek, Kolhorn, Lutjewinkel, Nieuwe Niedorp, Noord-Scharwoude, Obdam, Oudkarspel, Schagen, Sint Maarten, Sint Pancras, 't Veld, Tuitjenhorn, Waarland, Warmenhuizen, Winkel, Zuid-Scharwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Heerhugowaard aanvragen

Recente aanvragen uit Heerhugowaard

maandag 08 maart 2021

Toilet renovatie 1.50m2

Betreft een toilet met hangend closet, huidige tegels waarschijnlijk mogelijk over te tegelen (1 laag vanaf bouw 10 jaar geleden), hergebruik fontein. Aanschaf van materiaal nog even in overleg. Het toilet is ongeveer 1.40 bij 1.10. Hoog 2.80.


Badkamer en toilet
dinsdag 02 maart 2021

Kleine klussen in badkamer en toilet

In de douche is een badkamer meubeltje waar een kraan op zit, maar die moet vervangen worden omdat deze lekt. De kraan heb ik reeds in huis. Verder wil ik graag dat er een handdouche set wordt gemonteerd voor het toilet in de douche. De handdouche set heb ik ook. Beneden in het toilet heb ik een wc-pot met laaghangend reservoir. Deze moet vervangen worden voor een duoblok toilet. Deze is reeds aanwezig. Ook hier wil ik graag een handdouche set gemonteerd hebben. Deze ik reeds aanwezig. Het gaat dus in alle gevallen alleen om montage. de materialen zijn reeds aanwezig. Alles komt op dezelfde plek dus er hoeven geen leidingen verplaatst te worden.


Badkamer en toilet
donderdag 18 februari 2021

Badkamer renovatie 2,75 bij 1,60

De huidige meubels moeten allemaal door de vakman verwijderd worden, grotendeels doen we dit zelf maar een deel kan door de vakman. Afmeting 2,75 bij 1,60m. We willen in de badkamer een vloerverwarming, een inloopdouche en een wastafel. We weten nog niet wat we op de wanden willen. De nieuwe meubels komen niet op dezelfde plek dus er moeten nieuwe leidingen komen. De wastafel moet namelijk verplaatst worden dus hiervoor moet een leiding verplaatst worden. De douche staat nu al wel in de hoek en daar komt die ongeveer weer, maar dit moet wel een inloop douche worden.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen