Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Heerhugowaard

Badkamer - Heerhugowaard

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Heerhugowaard?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Barsingerhorn, Broek op Langedijk, Dirkshorn, Haringhuizen, Hensbroek, Kolhorn, Lutjewinkel, Nieuwe Niedorp, Noord-Scharwoude, Obdam, Oudkarspel, Schagen, Sint Maarten, Sint Pancras, 't Veld, Tuitjenhorn, Waarland, Warmenhuizen, Winkel, Zuid-Scharwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Heerhugowaard aanvragen

Recente aanvragen uit Heerhugowaard

woensdag 20 januari 2021

Badkamer vernieuwen

Wij hebben een badkamer van 20 jaar oud. Deze willen we vernieuwen qua tegelwerk (wanden en vloer), we willen ook vloerverwarming in de badkamer, een nieuwe doucheruimte qua schuifdeuren, een wastafel met kastje eronder, plaatsing van een hangtoilet met versnipperaar en we willen er zelf niets aan hoeven te doen. Dus inclusief sloopwerk (tegels en vloer), betegeling, vloerverwarming, eventueel schilderwerk, etc. Daarnaast willen we 2 wastafels met spiegels plus kastjes in 2 slaapkamers laten plaatsen ter vervanging van 2 wastafels en spiegels die er hangen. Alle wastafels inclusief verlichting. De afmetingen van de kleine badkamer zijn 110 cm bij 235 cm en de hoogte is 225 cm (door de iets hogere instap ook).


Badkamer en toilet
zondag 03 januari 2021

Verbouwing van badkamer

Ik wil de badkamer verbouwen. Nieuwe tegels op de vloer en de wand. Nieuwe douchedeuren en badmeubel op dezelfde plaats als nu. Huidige sanitair meubels dienen verwijderd en afgevoerd te worden. Oppervlakte badkamer 1.90 m x 2.20 m. Uitvoertermijn zal rond april/mei zijn.


Badkamer en toilet
woensdag 11 november 2020

Douchecabine installeren

Zoek een vakman voor het installeren van een douchecabine van 90 bij 90. Graag ook de deur en een zijwand plaatsen. Verwijderen oud materiaal is optioneel.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen