Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Heerhugowaard

Dak - Heerhugowaard

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Heerhugowaard?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Barsingerhorn, Broek op Langedijk, Dirkshorn, Haringhuizen, Hensbroek, Kolhorn, Lutjewinkel, Nieuwe Niedorp, Noord-Scharwoude, Obdam, Oudkarspel, Schagen, Sint Maarten, Sint Pancras, 't Veld, Tuitjenhorn, Waarland, Warmenhuizen, Winkel, Zuid-Scharwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Heerhugowaard

Recente aanvragen uit Heerhugowaard

donderdag 08 april 2021

Serre achterzijde woning

Wij willen graag een (tuin) serre realiseren aan de achterzijde van de woning. Deze wordt 5 m breed en 3,5 m diep. De rechterzijkant met de deuren blijft zoals deze is. Ook de muur met de plantenbak blijft zoals deze is. Aan de linkerzijde willen wij graag de muur doortrekken. De ondergrond met de tegels mag ook blijven zoals deze is. Boven op willen wij graag een schuin dak van glas incl. zonbescherming. De voorzijde van de serre mag dan geheel uit glas bestaan. We twijfelen nog over schuifdeuren of harmonica deuren. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het graag. Alvast bedankt.


Veranda- en serrebouw
donderdag 08 april 2021

Dak vanaf buitenzijde laten isoleren

Het gaat om een huis uit 1970 waarvan het dak praktisch niet geïsoleerd is. Dit willen we aan de buitenzijde laten doen, zodat het dak over de hele oppervlakte is geïsoleerd. Aan de achterkant vh huis is een nieuwe dakkapel geïnstalleerd. Deze is wel geïsoleerd. De dakkapel aan de voorkant vh huis stamt uit 1980. Ik weet niet in hoeverre het dak hiervan is geïsoleerd.


Dakdekken en dakreparaties
woensdag 07 april 2021

Houten overkapping maken van 6,93 meter lang aan zijkant huis

Aan de zijkant van de woning wil ik een overkapping laten maken over een lengte van 6,93m. Het dak mag met een overstek van circa 1,50. Afhankelijk hoe schuin aflopend deze wordt. Er staan gemetselde pilaren op de erfscheiding. Dit mag gewoon een houten overkapping zijn, bij voorkeur van douglas hout. Ik laat me graag adviseren door de specialist over een oplossing voor het dak. Of we deze helemaal dicht maken of met een licht doorlatend stuk. Ik vind golfplaten geen mooie oplossing, dus ik kijk graag samen naar de mogelijkheden.


Timmerwerk
Offertes aanvragen