Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Heerhugowaard

Verwarming - Heerhugowaard

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Heerhugowaard?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Barsingerhorn, Broek op Langedijk, Dirkshorn, Haringhuizen, Hensbroek, Kolhorn, Lutjewinkel, Nieuwe Niedorp, Noord-Scharwoude, Obdam, Oudkarspel, Schagen, Sint Maarten, Sint Pancras, 't Veld, Tuitjenhorn, Waarland, Warmenhuizen, Winkel, Zuid-Scharwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Heerhugowaard aanvragen

Recente aanvragen uit Heerhugowaard

donderdag 18 maart 2021

Loodaansluiting herstellen schoorsteen

Wij hebben een woning gekocht. Deze is echter gedateerd. In het bouwkundig rapport staat het volgende; Het betreft de gemetselde schoorsteen in solide staat, op afstand gezien. Het voegwerk en loodaansluitingen zijn deels aangetast. Dit kan lekkage veroorzaken. De dubbelwandige metalen schoorsteen roest en beugel is gebroken. De gecombineerde rookgasafvoer van cv-ketel is in redelijke staat. De ventilatiedoorvoer is in redelijke staat. Echter, pan indekstukken zijn opgewaaid, waardoor lekkage ontstaat. Advies: voegwerk en loodaansluitingen herstellen. Boven buizen van metalen schoorsteen deels vervangen. Pan indekstukken uitkloppen en vastzetten. Wij zijn opzoek naar iemand die het voegwerk en de loodaansluiting kan herstellen, boven de buizen van de metalen schoorsteen deels kan vervangen en de indekstukken kan uitkloppen en vastzetten


CV en verwarming
maandag 08 maart 2021

Warmte systeem CV reinigen

Het warmte systeem van mijn CV wil ik graag laten onderhouden. Het apparaat heeft jaren lang uit gestaan maar nu zouden we hem graag weer aan hebben. Deze zal dus grondig gereinigd moeten worden. Het is een nefit CV.


CV en verwarming
donderdag 07 januari 2021

Warmtepomp plaatsen

Ik wil graag een warmtepomp laten plaatsen. Oppervlakte huis is 120 a 140 m2, gezinssamenstelling zal uit 4 personen bestaan.


CV en verwarming
Offertes aanvragen