Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien Enschede

Elektricien Enschede gezocht

Ben je op zoek naar een elektricien uit Enschede? Vind hier prijsinformatie en meer. Vraag gratis offertes aan en Casius brengt je in contact met erkende elektriciens uit jouw regio.

Offerte elektricien Enschede

Elektricien Enschede kosten

Een elektricien in Enschede kost gemiddeld €45,- per uur. Een beginnend elektricien rekent tussen €25,- en €35,- per uur. De prijs voor een ervaren elektromonteur kan oplopen tot wel €70,- per uur. Voor een elektricien zonder certificering betaal je doorgaans €25,- tot €30,- per uur. De prijs verschilt echter per project. Hieronder een overzicht van de kosten per project:

Project Prijs incl. btw Bijzonderheden
Aardlekschakelaar plaatsen €120,- tot €175,- Per schakelaar
Elektra complete woning €3.000 - €4.000 Nieuwbouwwoning
Groepenkast vervangen 1-fase €400,- tot €500,- Op basis van 4 groepen
Krachtstroom aanleggen €250 tot €350,- 3-fase aansluiting
Groepenkast vervangen 3-fase €600,- tot €600,- Op basis van 4 groepen
Extra groep plaatsen €100,- tot €125,- Per groep
Veiligheidskeuring NEN 110 €350,- tot €500,- Inclusief rapport
Verlichting aanleggen per ruimte €400,- tot €600,- Excl. centrale bediening
Meterkast verplaatsen €1.000 - €1.500 Binnen 25 meter
Enkel stopcontact aanleggen €40,- tot €60,- Standaard stopcontact
Draden trekken €2,- tot €3,- Per meter
Elektra tuinhuis €400,- tot €500,- Elektra buiten de woning
Verlichting veranda €800 - €1.000 Schakelaars zware apparatuur

De rekening voor elektraproblemen kunnen onverwachts hoog uitvallen. Vandaar dat het essentieel is om eerst de verschillende elektriciens onderling te vergelijken. Het uurloon van een ervaren elektricien in Enschede ligt meestal wat hoger dan een elektricien die net begint. 

Wil je zeker zijn over de uurprijs elektricien, kan je uiteraard een vrijblijvende offerte aanvragen, waardoor je in contact gebracht zal worden met de professionele vakmannen.

Prijsopbouw elektricien Enschede

De kosten voor een elektricien in Enschede zijn als volgt opgebouwd:

Prijsopbouw elektricien Amsterdam

Goedkope elektricien Enschede

Een goedkope elektricien is in de regel een elektricien zonder diploma. Deze rekent dan ook lagere prijzen; gemiddeld ligt het uurtarief van goedkope elektriciens rond de €10 tot €25. Bij Casius kun je meerdere offertes aanvragen. Daardoor kun je prijzen vergelijken en met de best passende vakman in zee gaan. 

Het is natuurlijk logisch dat een meer ervaren elektricien hogere prijzen rekent, dan een minder ervaren en dus een goedkope elektricien uit Eindhoven. 

Een ervaren elektricien rekent - deze is voorzien van certificatie - gemiddeld een uurtarief van €45 tot €70. Ga je met een eenmanszaak in zee, dan rekent deze vaak gemiddeld rond de €35 à €45 per uur.

De klus door een minder ervaren elektricien laten uitvoeren wordt sterk afgeraden.
Werken met elektriciteit brengt namelijk risico’s met zich mee en moet dus goed gebeuren. Want de aardpen slaan moet goed gebeuren, net als de zonnepanelen plaatsen. Gebeurt dit niet goed, kan dit gevaarlijke situaties tot gevolg hebben en dat moet natuurlijk voorkomen worden. 

Wil je de definitieve kosten weten voor jouw elektriciteit klus? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Casius. Wij brengen je in contact met erkende elektriciens die bijvoorbeeld jouw elektrische verwarming installeren, zoals bijvoorbeeld infrarood vloerverwarming, en/ of jouw intercom installeren.

Elektricien Enschede spoed gezocht?

Toets jij: elektricien spoed Enschede, op je telefoon in? Want heb jij een storing van elektra in Enschede? Onze elektriciens staan vliegensvlug voor je klaar. 

Als je onverhoopt een elektriciteit spoedsituatie hebt, bel dan naar kantoor. Wij gaan dan onmiddellijk op zoek naar een elektricien uit jouw buurt. 

Wat is een spoedsituatie? Het knetteren van schakelaars, het zien van schroeiplekken rond de stopcontacten, het continu resetten van stroomonderbrekers, of een brandlucht waarvan de reden niet ontdekt kan worden, zijn allemaal voorbeelden van spoedsituaties. Schakel dan snel iemand in! Sommige elektriciens uit Eindhoven zijn 24 uur per dag beschikbaar voor noodgevallen. 

Heb je - gelukkig - geen spoedgeval, maar ben je wel op zoek naar een elektricien uit Enschede? Dan streven wij ernaar om binnen een week jou nog in contact te brengen met een erkende elektricien uit Enschede.

Erkend elektricien Enschede

Het werken met elektriciteit moet veilig en goed gebeuren, want het brengt risico’s met zich mee. Daarom is een erkende elektricien uit Enschede waardevol. Dit vanwege het bezitten van de nodige kennis, vaardigheden en certificaten om het werk veilig en vakkundig uit te voeren. 

Wil je de zekerheid hebben dat jouw elektraklus perfect wordt uitgevoerd, schakel dan een erkende elektromonteur uit Enschede in. Deze heeft zowel de theoretische kennis als de praktische ervaring om jouw klus deskundig te klaren. 

Wat nog een belangrijk punt van aandacht is, is dat de erkende elektricien verzekerd is. Elke elektricien die bij Casius is aangesloten, is verzekerd. De prijzen zijn dan iets hoger, maar het geeft jou wel de zekerheid voor een kwalitatief goed eindresultaat. 

Weet je niet zeker of je een elektricien betrouwbaar is? Bij Casius beoordelen de klanten die jou voor gingen, hun uitgevoerde klus en de vakman. Dit onder andere door het geven van een review. Op het moment dat wij jou de contactgegevens van de vakman doorsturen, ontvang jij de reviews. Zoek je dus een elektricien uit Enschede met review? Bij Casius zit je goed.

Offerte elektricien Enschede

Offerte elektricien Enschede

Recente aanvragen uit Enschede

dinsdag 24 januari 2023

Voorbereiding voor keuken (elektra en leidingen)

We krijgen een nieuwe keuken ,daarom moeten de leidingen verplaatst worden(water-electra-afvoer vaatwasser) Wat wil je aan je toiletruimte laten doen?: Leidingen aanleggen


Elektra en groepenkast Oldenzaal
woensdag 21 december 2022

Elektra klussen

Vrijblijvende offerte voor gecertificeerde elektricien in de buurt (Twente) 1. Enkele schakelaar vervangen voor dubbel contact (schakelaar en stopcontact ) 2. Deurbel op elektrisch netwerk aansluiten 3. Opbouw stopcontact afkoppelen Alles zit bij elkaar in de garage in de buurt van de meterkast


Elektra en groepenkast Oldenzaal
woensdag 30 maart 2022

Elektra en groepenkast vervangen

Ik zoek een vakman die mijn groepenkast en de elektra door de gehele woning kan vervangen. Wat gaat dit kosten?


Elektra en groepenkast Enschede
woensdag 18 november 2020

Controle en vervanging elektra

Beste, We hebben recentelijk een jaren 30 huis aangekocht. De elektra in de woning is op sommige punten verouderd en we zouden graag hiernaar willen laten kijken en advies krijgen over nodige aanpassingen. Daarnaast willen we nog de volgende werkzaamheden laten uitvoeren. In grote lijnen het volgende: - Uitbreiden en aanleggen van groepen - Meterkast verlagen


Elektra en groepenkast Enschede
maandag 08 juni 2020

Vervangen oude en plaatsen nieuw elektra

Er komt een nieuwe keuken en ik wil hier nieuwe elektra aansluitingen, dus nieuwe stopcontacten. Ik ontvang hier graag een offerte voor.


Elektra en groepenkast Enschede
donderdag 06 februari 2020

Extra elektragroep plaatsen

Ik wil graag een extra elektra groep in de meterkast plaatsen voor op zolder. Ik wil weten wat de kosten hiervoor zijn en ik ontvang graag een offerte.


Elektra en groepenkast Enschede

Elektra in regio Enschede

Andere klussen in Enschede

Offertes aanvragen