Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Hovenier tuin Stadskanaal

Tuin - Stadskanaal

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Stadskanaal?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Stadskanaal die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Alteveer, Bronnegerveen, Drouwen, Drouwenermond, Eerste Exloermond, Gieterveen, Mussel, Musselkanaal, Nieuw Buinen, Onstwedde, Sellingen, Tweede Exloermond, Veelerveen, Vlagtwedde, Vriescheloo of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Stadskanaal

zondag 20 maart 2022

Waterput voor particulier gebruik

ik wil graag een waterput in mijn tuin laten slaan voor particulier gebruik voor het bewateren van een oppervlakte van ongeveer 2500 m2. Pomp / beregeningsinstallatie graag optioneel in de offerte opnemen. Dank!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sellingen
donderdag 24 februari 2022

Bamboe schutting plaatsen

bamboeschutting 180x180 cm afwisseling ertussen met trellis scherm van 180x60 cm en 180x40 cm. grondpalen van 240 cm 6,8x6,8 totaal oppervlakte 1822 cm


Tuinaanleg en tuinonderhoud Onstwedde
woensdag 26 augustus 2020

Vervanging van een deel van de schutting incl poort

De aangegeven 5,20 meter is inclusief de poort. In de bijgesloten schets: A is 1,15 m en dit moet (indien mogelijk) in zijn geheel de poort worden die goed afsluitbaar is. B is minimaal 4 meter maar indien het makkelijker (lees goedkoper) is mag die ook wel iets langer. (maximaal 4,30meter) A zit aan de ene kant vast op het huis en de andere kant op de schutting. A en B zitten op ongeveer een hoek van 45 graden Palen hardhout, douglas houten schutten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gieterveen
maandag 22 juni 2020

Waterbron slaan in tuin

Ik wil graag een waterpomp met aanvoerslang in mijn tuin hebben. Water op ong 6 mtr diepte. Zandgrond . Het gaat dus om het slaan van een waterbron in mijn tuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Mussel
donderdag 18 juni 2020

Waterput slaan in de tuin

Ik wil een een waterbron slaan en pomp op aansluiten voor een tuin (particulier). In deze regio zou het water op 8 meter zitten. De tuin is 1000 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Drouwenermond
zaterdag 23 mei 2020

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil een bron in mijn achtertuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuw Buinen

Tuin in regio Stadskanaal

Andere klussen in Stadskanaal

Offertes aanvragen