Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Nieuwbouw landelijk Enschede

Ruwbouw - Enschede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Ruwbouw in Enschede?

Ben je op zoek naar een aannemer voor de ruwbouw van je nieuwe woning? Zijn er metselwerken te doen of moet men een muurdoorbraak uitvoeren? Casius bezorgt je een aantal vrijblijvende offertes van de beste aannemers uit de buurt.

Ook wie in Bentelo, De Lutte, Denekamp, Diepenheim, Eibergen, Geesteren, Glane, Haaksbergen, Haarlo, Losser, Neede, Oldenzaal, Overdinkel, Rekken of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende aannemer.

Offertes voor ruwbouw in Enschede aanvragen

Recente aanvragen uit Enschede

maandag 31 mei 2021

Plafond badkamer dichtmaken 2m2

Onlangs lekkage ervaren van badkamer bovenbuur. Daar is gekit, maar in mijn plafond zit nog een gat (in beton). Moet goed en duurzaam opgelost worden. Verder plafondpaneel beetje kromgetrokken, dit moet mogelijk ook vervangen worden. Ongeveer 2m2


Renovatie Enschede
dinsdag 24 november 2020

Jaren 30 woning renoveren

Wil graag mijn jaren 30 woning renoveren. Wil mijn plafond na lekkage vervangen, is 20 m2 met isolatie. Daarnaast wil ik voor nog 45 m2 aan oppervlakte laten verven.


Renovatie Enschede
woensdag 13 maart 2019

Woonkamer muur opmetselen

Door het uitbreken van het plafond in de woonkamer ontbreekt er rondom een stukje van de muur. Dit moet opgemetseld worden. De woonkamer is 6.24 bij 4.00 meter.


Renovatie Enschede
vrijdag 01 juni 2018

Stacaravan renoveren

Wij hebben al dakplaten, schroeven en het hout gehaald. Wat we nodig hebben halen we ook zelf om een dak te laten plaatsen op de caravan en aan de binnenkant van de caravan moet een nieuw plafond in komen waar we ook de spullen al voor hebben gehaald. Wij hebben namelijk lekkage gehad en ik wil het plafond en het dak gerepareerd hebben.


Renovatie Geesteren
maandag 07 mei 2018

Plaat met asbest laten verwijderen

We hebben achter de aftimmering van de radiator in de woonkamer een plaat ontdekt. Honingraat structuur dus... asbest kans erg groot( huis uit 1955) Plaat is 2. 20 bij 0. 30 ongeveer. Wat kost het als jullie dit verwijderen?


Renovatie Enschede
maandag 30 april 2018

Balkon renoveren

Het gaat om het balkon aan de achterzijde van ons huis. Verf begint te bladeren en kleine stukjes beton vallen eraf. Het balkon is 1 bij 2,5 meter ongeveer. Dit wil ik gerenoveerd hebben.


Renovatie Enschede

Ruwbouw in regio Enschede

Andere klussen in Enschede

Offertes aanvragen