Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Enschede

Dak - Enschede

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Enschede?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Bentelo, De Lutte, Denekamp, Diepenheim, Eibergen, Geesteren, Glane, Haaksbergen, Haarlo, Losser, Neede, Oldenzaal, Rekken of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Enschede

Recente aanvragen uit Enschede

donderdag 25 maart 2021

Uitbouw plaatsen

We willen een houten uitbouw van 6 x 2,5 meter laten plaatsen. Graag casco met een plat dak, een fundering en een houten constructie. We willen onze huidige houten kozijnen graag hergebruiken.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
maandag 15 maart 2021

EPDM renoveren en isoleren 80m²

Vervanging bitumen dak en isoleren volgens de huidige normen. Mijn voorkeur gaat uit naar EPDM. De dakgoten zijn nu ook met HPP ingeplakt. EPDM kan doorlopen tot in de goten. Ik ga uit van 80M2. PIR met Rd van min.4,5 en een dikte van ongeveer 60 lijkt me passend.


Dakdekken en dakreparaties
vrijdag 12 maart 2021

Dakopbouw en dakkapellen plaatsen

Wij willen graag een nieuwe prefab opbouw realiseren op een plat dak. De afmetigen zijn 6.75 x 8.07 meter. Ook willen we 2 kunststof dakkapellen van 3 meter breed laten plaatsen met kunststof kozijnen (ook in de opbouw). Ik wil graag een prijs voor compleet of casco. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen