Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tekening huis visualisatie Den Bosch

Architect - Den Bosch

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Architect in Den Bosch?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Aalst, Alem, Ammerzoden, Berlicum, Boxtel, Bruchem, Cromvoirt, Den Dungen, Esch, Gameren, Gemonde, Haarsteeg, Hedel, Heerewaarden, Heeswijk Dinther, Helvoirt, Heusden gem. Heusden, Kerkdriel, Kerkwijk, Nieuwkuijk, Rossum, Schijndel, Sint Michielsgestel, Tuil, Veen, Velddriel, Vlijmen, Vught, Well, Zaltbommel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor architect in Den Bosch aanvragen

Recente aanvragen uit regio Den Bosch

donderdag 30 juni 2022

Bouwvergunning/ tekening dakopbouw realiseren

Hierbij informeer ik naar hetgeen u voor ons kunt betekenen wat betreft het volgende: Zowel wij als onze direct aangrenzende buren hebben een schuin dak. De huizen grenzen voor 65% (per woning) aan elkaar waarbij de een aan de ene kant uitsteekt en de andere voor dezelfde lengte aan de andere zijde. De gemeenschappelijke dakgoot raakt beide huizen dus over bedoelde lengte. Wij als buren willen beide een aan elkaar grenzende opbouw realiseren. Hierbij hebben wij de volgende opvolgende vragen: 1. Kan hiervoor een omgevingsvergunning worden gekregen? 2. Onder welke (al dan niet bouwkundige) voorwaarden kan deze bouwvergunning gekregen worden. 3. Hoe zou deze opbouw er uiteindelijk daadwerkelijk uitzien? Navraag bij de gemeente leert: De panden zijn gelegen in het rijks beschermde stadsgezicht, maar hebben verder geen monumentale waarde. De regels uit het bestemmingsplan (www.ruimtelijkeplannen.nl) zijn bepalend. Onze vraag is wat u voor ons kunt betekenen t.a.v.. onze ambitie en vragen. Belangrijkste vraag vooraf is niettemin wat u kunt zeggen over de aannemelijkheid/ kans dat voor een dergelijke verbouwing een omgevingsvergunning (wat betreft de gemeente) zal worden verkregen. Wij kunnen ons, daarbij, voorstellen dat u nog nadere informatie van ons nodig heeft. In dat geval horen wij dat graag.


Bouwtekening en ontwerp Den Bosch
vrijdag 01 april 2022

Bouwtekening en constructieberekening van aanbouw voor vergunningsaanvraag

Wij willen een bouwtekening en constructieberekening regelen voor de vergunning. Dit is voor een aanbouw van 6,7 x 2,54 meter. Zonder verwijdering van (draag)muren. De buitenzijde afgewerkt in metselwerk, maar houten kozijnen. Graag een sausklare oplevering. Ook wil ik een lichtkoepel in het dak hebben.


Bouwtekening en ontwerp Den Bosch
woensdag 15 juli 2020

Bouwtekening maken voor nieuwbouwwoning van 730 m3

Wij willen een bouwtekening laten maken voor een nieuwbouwwoning van circa 730 m3.


Bouwtekening en ontwerp Den Bosch
woensdag 17 juni 2020

Draagconstructie berekening uitbouw

Ik wil een groen dak realiseren op de uitbouw en schuur van onze woning. Het gaat om 24 m2 plat dak, graag laat ik hiervoor een draagconstructie berekening uitvoeren. Er zijn geen bouwtekeningen of berekeningen beschikbaar.


Bouwtekening en ontwerp Den Bosch
zondag 17 mei 2020

Draagkracht van een plat dak berekenen

Ik wil de draagkracht berekenen van onze uitbouw om de mogelijkheden te onderzoeken van het aanleggen van een groen dak


Bouwtekening en ontwerp Den Bosch
zondag 08 september 2019

Bouwtekening en aanbouw maken

We willen de keuken verplaatsen naar de bijkeuken. Met een aanbouw van de keuken. De aanbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, en moet van steen en glas gemaakt worden. Het moet 2,5 meter bij 3 meter worden. Er is een vergunning voor nodig, en die ga ik nog aanvragen.


Bouwtekening en ontwerp Boxtel

Architect in regio Den Bosch

Andere klussen in Den Bosch

Offertes aanvragen