Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist

Gevel - Den Bosch

Gevel - Den Bosch

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelwerken laten uitvoeren in Den Bosch?

Zoek je een gevelspecialist om de gevel te isoleren? Of toch liever de gevel volledig laten renoveren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste gevelspecialisten uit Den Bosch die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Aalst, Alem, Ammerzoden, Berlicum, Boxtel, Bruchem, Cromvoirt, Den Dungen, Esch, Gameren, Gemonde, Haarsteeg, Hedel, Heerewaarden, Heeswijk Dinther, Helvoirt, Heusden gem. Heusden, Kerkdriel, Kerkwijk, Nieuwkuijk, Rossum, Schijndel, Sint Michielsgestel, Tuil, Veen, Velddriel, Vlijmen, Vught, Well, Zaltbommel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Den Bosch

Recente aanvragen uit Den Bosch

dinsdag 29 december 2020

Buitengevel bekleden

Wij zouden graag het hout op onze voorgevel vervangen door een duurzame houtsoort, in verticale latten. De voorgevel is 950 cm breed en 310 cm hoog. Er zitten vier ramen in van elk 180 cm hoog en 135 cm breed. De voorgevel heeft een oversteek van 60 cm diep. Op verzoek kan ik natuurlijk ook wat foto's Gaat ongeveer om 20 m2


Gevel- en metselwerk
donderdag 24 december 2020

Gevel isoleren en stucen

Ik ga de buitengevel verwijderen van mijn vrijstaande woning, vervolgens breng ik isolatie aan tegen de buitenzijde van het binnenblad. Deze isolatie wil ik laten 'stucen'. De linkerzijgevel krijgt een uitbouw en hier wil ik in februari dus de gevelsteen verwijderen zodat deze niet hoef te worden opgevangen voor de aanbouw. Vervolgens wil ik deze zijgevel behalve de aanbouw volledig isoleren en stucen. Rond juni/juli wil ik de rest van de woning aanpakken. Dus gevel er af en isoleren en stucen. De plint ga ik naderhand nog voorzien van een steenstrip. De zijgevel die ik in februari wil laten stuccen is ongeveer 30 m². De gevels die in juni/juli aan de beurt zijn, zijn ongeveer 130m².


Gevel- en metselwerk
vrijdag 11 december 2020

Gevel isoleren en renoveren

Ik zoek iemand voor het verwijderen van de bestaande gevel (metselwerk), dit kan ik eventueel ook zelf. Daarna wil ik isolatie platen tegen het binnenblad laten monteren waarna een gevelstuc tegen de platen kan worden aangebracht. Dit alles ter vernieuwing en isolering van de woning. Het gaat om 240 m2.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen