Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist

Gevel - Den Bosch

Gevel - Den Bosch

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelwerken laten uitvoeren in Den Bosch?

Zoek je een gevelspecialist om de gevel te isoleren? Of toch liever de gevel volledig laten renoveren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste gevelspecialisten uit Den Bosch die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Aalst, Alem, Ammerzoden, Berlicum, Boxtel, Bruchem, Cromvoirt, Den Dungen, Esch, Gameren, Gemonde, Haarsteeg, Hedel, Heerewaarden, Heeswijk Dinther, Helvoirt, Heusden gem. Heusden, Kerkdriel, Kerkwijk, Nieuwkuijk, Rossum, Schijndel, Sint Michielsgestel, Tuil, Veen, Velddriel, Vlijmen, Vught, Well, Zaltbommel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Den Bosch

Recente aanvragen uit Den Bosch

zaterdag 27 maart 2021

Opnieuw voegen van de woning, zandstralen en nodige reparaties

Wij zoeken een partij die onze woning opnieuw kan voegen. De voegen zijn oud en hebben echt een opfrissertje nodig. Ook zandstralen en eventuele reparaties uitvoeren zoals scheuren. Ongeveer 150 m2 dit moet nog een keer goed nagelopen worden. We willen graag goed advies over wat nodig is en wat het beste is om te doen.


Gevel- en metselwerk
maandag 22 maart 2021

Houten gevelbekleding vervangen door kunststof

Ik wil de voorgevel van de eerste en tweede verdieping, achtergevel eerste verdieping en dakkapel met kunststof laten bekleden. De huidige bekleding bestaat uit hout. Dit moet worden verwijderd en afgevoerd. Ik wil het misschien ook thermisch laten isoleren. Dit graag nog in overleg. De totale oppervlakte wat moet worden bekleed betreft ongeveer 25 m².


Gevel- en metselwerk
maandag 22 maart 2021

Circa 16 m² gevel opnieuw voegen

Oude voegen eruit en nieuwe platvol erin maar wou wel de rolluiken laten hangen kan dat? Ik denk dat het tussen de 15 en 17 m² is aan de voorzijde van de woning.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen