Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Culemborg

Verwarming - Culemborg

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Culemborg?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Asch, Asperen, Beesd, Beusichem, Cothen, Deil, Enspijk, Everdingen, Ravenswaaij, Rhenoy, Rijswijk, Schoonrewoerd, Tricht, Wijk bij Duurstede, Zijderveld, Zoelmond of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Culemborg aanvragen

Recente aanvragen uit Culemborg

maandag 08 maart 2021

Warmtepomp installeren

Ik heb een huis uit 1987 ( Rijswijk) wat redelijk tot goed is geïsoleerd. Advies zou zijn alleen de vloer iets bij te isoleren ivm vloerverwarming. Wij hebben een Bosch HR ketel uit 2013/2014 ergens en een Solesta Zonneboiler. Tevens hebben wij 10 panelen op het dak liggen. Wij willen graag advies over welke mogelijkheden er zijn mbt een warmtepomp. Wat is wijsheid is onze situatie, wat kan wel en wat kan niet. En het belangrijkste is het ook slim om te doen. Er kan van alles geïnstalleerd worden maar het moet wel nut hebben dat vinden wij belangrijk. Zelf zaten wij te denken aan een hybryde oplossing want van het gas af zal wel lastig worden denk ik. Er is binnen ruimte voor een apparaat ongeveer even groot of iets groter als een ketel, geen plek voor een extra boiler! Gezinssamenstelling bestaat uit 4 personen. Alvast dank voor het advies


CV en verwarming
zaterdag 06 maart 2021

Onderhoud aan zonneboiler

Bij aanschaf van de woning zat er al een bestaande zonneboiler. Geen idee uit welk jaar en of hij het nog doet zoals de bedoeling is. Vandaar graag de check up.


CV en verwarming
donderdag 11 februari 2021

Nieuwe buitenschil en koppeling vloerverwarming

Onze woning is ongeveer 160 m2, twee woonlagen onder een puntdak, 2 onder 1 kap. Nieuwbouwproject medio september opgeleverd, en heeft dan een geheel nieuwe buitenschil en al vloerverwarming. We willen koppeling aan de vloerverwarming in alle vertrekken. Capaciteit voor de warmtepomp 9 kw.


CV en verwarming
Offertes aanvragen