Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Culemborg

Badkamer - Culemborg

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Culemborg?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Asch, Asperen, Beesd, Beusichem, Cothen, Deil, Enspijk, Everdingen, Ravenswaaij, Rhenoy, Rijswijk, Schoonrewoerd, Tricht, Wijk bij Duurstede, Zijderveld, Zoelmond of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Culemborg aanvragen

Recente aanvragen uit Culemborg

woensdag 11 november 2020

Badkamer renoveren

Het gaat om een bestaande badkamer slopen, en opnieuw opbouwen. Wandtegels, vloertegels zetten, badkamer meubels plaatsen, bad plaatsen. Sloopmateriaal kan ook worden afgevoerd.


Badkamer en toilet
vrijdag 06 november 2020

Gehele badkamer renovatie

Ik wil de badkamer helemaal laten slopen en het daarna compleet vernieuwen. Er moet opnieuw betegeld worden, er moet een nieuwe inloopdouche met een glazen wand in, een toiletpot, wastafel en een nieuw badmeubel. De badkamer is 4,5 m2. Graag ontvang ik een offerte.


Badkamer en toilet
vrijdag 23 oktober 2020

Badkamer verbouwen

Wij willen een badkamer van 3,3m2 verbouwen. Hierbij willen we een inloop douche creëren. De vloer van de hel badkamer en de douche ruimte (van 1,3 m2 2,7 m hoog) willen we laten betegelen, de rest stucwerk en verven. Tegels zullen we zelf regelen.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen