Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Schilder voor binnen en buiten

Schilderen - Culemborg

Schilderen - Culemborg

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schilderwerk in Culemborg?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende schilders uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel schilderen of je nieuwe slaapkamer verven? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Asch, Asperen, Beesd, Beusichem, Cothen, Deil, Enspijk, Everdingen, Ravenswaaij, Rhenoy, Rijswijk, Schoonrewoerd, Tricht, Wijk bij Duurstede, Zijderveld, Zoelmond of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele schilder.

Offertes voor schilderwerk in Culemborg aanvragen

Recente aanvragen uit Culemborg

zondag 31 januari 2021

Kamer behangen

Een tijdje geleden had ik het goede idee de kamer van mijn zoontje te gaan behangen. Spullen in huis gehaald en met frisse moed begonnen. Helaas ben ik alweer snel gestrand, met het gevolg dat de kamer van mijn zoontje alweer maanden niet meer in gebruik is. Natuurlijk neem ik me telkens voor de klus te gaan klaren, maar het is denk ik handiger om er hulp bij te vragen ??. Dus bij deze! Wat moet er gebeuren? Behangen van muren en het plafond met renovlies behang. De kamer is 2.40 x 3.60 en 2.95 hoog. In een wand zit een raam van 1.57 bij 81cm en in een andere wand openslaande deuren over de gehele hoogte van 1.63 bij 2.95. Behang en lijm heb ik in huis. Muren en plafond moeten nog afgewerkt worden (wegwerken gaten in de muur en scheuren in plafond), dat zou ik zelf kunnen doen maar ben ook benieuwd hoeveel het kost om dat te laten doen. Dus graag een offerte voor alleen het behangen en een voor behangen incl het afwerken van muren en plafond.


Behang- en schilderwerk
Offertes aanvragen