Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Almelo

Dak - Almelo

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Almelo?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Aadorp, Albergen, Beerzerveld, Bergentheim, Bornerbroek, Den Ham, Diffelen, Enter, Geesteren, Gramsbergen, Harbrinkhoek, Hardenberg, Hasselt, Hellendoorn, Kloosterhaar, Luttenberg, Mander, Nijverdal, Radewijk, Reutum, Rijssen, Saasveld, Stegeren, Tubbergen, Vriezenveen, Vroomshoop, Westerhaar, Wierden, Zuna of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Almelo

Recente aanvragen uit Almelo

woensdag 20 januari 2021

Badkamer renoveren en verbouwen

Ik ben op zoek naar een badkamerspecialist die een badkamer kan renoveren. Het betreft een ruimte van 6 m², die verbouwd wordt middels een dakkapel, tot een ruimte van 7.5 m². De huidige badkamer wordt gesloopt en de nieuwe badkamer dient te worden voorzien van de volgende elementen: - WC - Stortdouche - Wasbak - Design radiator Evt een aparte offerte voor het slopen van de huidige vloer als u dit ook kan doen.


Badkamer en toilet
woensdag 20 januari 2021

Dak aan de binnenkant isoleren

Ik zoek iemand voor het het aanbrengen van max 4 cm schuim op dakplaten aan de binnenzijde tussen de balken. Alles is open, goed bereikbaar zonder hulpmiddelen. Het gaat hier om te isoleren voor condensvocht te voorkomen. Het gaat om een dak van 45 m2 en een dak van 50 m2.


Dakdekken en dakreparaties
maandag 18 januari 2021

Isolatie van een woning

De woning is in 1924 gebouwd en heeft nauwelijks isolatie gehad. Het huis voelt erg koud. We willen zo goed mogelijk isoleren: Dak isolatie, vloerisolatie, spouwmuur isolatie en kruipruimte isolatie. Het gaat om in totaal 76 m2.


Isolatie
Offertes aanvragen