Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Dakrenovatie en dakreparatie Almelo

Dak - Almelo

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Almelo?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Aadorp, Albergen, Beerzerveld, Bergentheim, Bornerbroek, Den Ham, Diffelen, Enter, Geesteren, Gramsbergen, Harbrinkhoek, Hardenberg, Hasselt, Hellendoorn, Kloosterhaar, Luttenberg, Mander, Nijverdal, Ootmarsum, Radewijk, Reutum, Rijssen, Saasveld, Stegeren, Tubbergen, Vriezenveen, Vroomshoop, Westerhaar, Wierden, Zuna of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Almelo

Recente aanvragen uit Almelo

donderdag 06 oktober 2022

Zinken dakgoten woonhuis uit 1942 vervangen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vernieuwen van mijn dakgoten. Mijn situatie is als volgt het is een huis van 1942 met zinken dakgoten. Aan de voorkant van het huis zit een zinken mastgoot , aan de zijkant bij de buren zit een bakgoot hier zou ik graag samen met de buren 1 gezamelijke goot willen hebben , aan de andere zijkant zit een bakgoot vrij toegankelijk en aan de achterzijde zitten 2 kleine stukjes mastgoot. Met vriendelijke groet,


Dakgoot en regenpijp Almelo
woensdag 05 oktober 2022

Reparatie van de buitenzijde van een niet meer gebruikte schoorsteen.

Van een niet meer gebruikte schoorsteen, aan de achterzijde van de woning (bouwjaar 1936), zijn enkele voegen en bakstenen gescheurd. Dat dient te worden hersteld. De schoorsteen is gemakkelijk te bereiken via het balkon. Zie de bijgevoegde foto's. Graag ontvang ik van u een inschatting van de kosten.


Dakdekken en dakreparaties Almelo
maandag 03 oktober 2022

EPDM dak renoveren

Door een lekkage willen we ons EPDM dak worden hersteld. Omdat het dak op meerdere plekken slecht is zal het gehele dag waarschijnlijk moeten worden gerenoveerd. Er zit al een isolatielaag onder, maar deze is vochtig op de plekken waar het nat was. 24 m2.


Dakdekken en dakreparaties Hasselt
vrijdag 23 september 2022

Bliksemafleider aanleggen

Zoek een vakman voor het aanleggen van een bliksemafleider op mijn rieten dak en in de meterkast.


Dakdekken en dakreparaties Nijverdal
dinsdag 13 september 2022

Gevels en dak van de garage isoleren

Deel van de garagemuren is geen spouwmuur: moet worden geïsoleerd. Daarnaast willen we ook het dak(plat) laten isoleren en de garagedeur laten vervangen. Ik schat dat he dakt 22m2 is.


Isolatie Almelo
woensdag 07 september 2022

Groendak aanleggen ~50m2

Het dak heeft een bitumen of EPDM bedekking, maar wij willen er een groendak op laten aanleggen. Deels is het dak 20 jaar oud, en deels 10 jaar (dit betreft een aanbouw). Oppervlakte is ca 50 m2. Mogelijk wil ik in de toekomst op dit dak ook zonnepanelen laten plaatsen.


Dakdekken en dakreparaties Hardenberg

Dak in regio Almelo

Andere klussen in Almelo

Offertes aanvragen