Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Almelo

Dak - Almelo

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Almelo?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Aadorp, Albergen, Beerzerveld, Bergentheim, Bornerbroek, Den Ham, Diffelen, Enter, Geesteren, Gramsbergen, Harbrinkhoek, Hardenberg, Hasselt, Hellendoorn, Kloosterhaar, Luttenberg, Mander, Nijverdal, Radewijk, Reutum, Rijssen, Saasveld, Stegeren, Tubbergen, Vriezenveen, Vroomshoop, Westerhaar, Wierden, Zuna of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Almelo

Recente aanvragen uit Almelo

dinsdag 06 april 2021

Nieuwe dakgoten/ bakgoot

3 huizen naast elkaar. 3x 5.70. En dan 2 keer. Zitten 2 dakgoten boven elkaar. Met 4 afvoer punten. Graag via de mail en niet bellen. Ivm overleggen met de buren


Installatie- en leidingwerk
zaterdag 27 maart 2021

Het isoleren van het dak en vervangen van de dakpannen

Ik zoek een ervaren dakspecialist voor het isoleren van mijn dak. Daarnaast dienen er nieuwe dakpannen geplaatst te worden. Er zit geen asbest in het dak zelf. Het betreft een vrijstaande woning en het dak is ongeveer 150 m2. De oude pannen moeten afgevoerd worden.


Dakdekken en dakreparaties
maandag 22 maart 2021

Dakkapel met dubbele nokverhoging 5 meter breed

Wij willen een kunststof dakkapel met dubbele nokverhoging laten plaatsen. Breedte 5m. Graag eerst de oude dakkapel verwijderen. Er is waarschijnlijk een vergunning nodig. Graag een casco oplevering.


Verbouwing
Offertes aanvragen