Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Stucadoor

Stucen - Almelo

Stucen - Almelo

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stucwerk in Almelo?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel stuken met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aadorp, Albergen, Beerzerveld, Bergentheim, Bornerbroek, Den Ham, Diffelen, Enter, Geesteren, Gramsbergen, Harbrinkhoek, Hardenberg, Hasselt, Hellendoorn, Kloosterhaar, Luttenberg, Mander, Nijverdal, Radewijk, Reutum, Rijssen, Saasveld, Stegeren, Tubbergen, Vriezenveen, Vroomshoop, Westerhaar, Wierden, Zuna of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor stucwerk in Almelo aanvragen

Recente aanvragen uit Almelo

dinsdag 23 maart 2021

Alle wanden en plafonds voorzien van stucwerk

We hebben een bestaand huis gekocht' alle plafonds en muren moeten opnieuw gestuct worden. Het gaat om 250 m2 aan wanden en 150 m2 aan plafonds. De ondergronden lopen uiteen van oud stucwerk tot metselwerk. Ik bespreek graag overige specificaties met de specialist.


Stucwerk en spackspuiten
donderdag 18 februari 2021

285 m² stucwerk in woning

Wij willen alle wanden op de begane grond en de 1e verdieping en alle plafonds op de begane grond laten stucen. De wanden zijn in totaal ongeveer 220 m². Er zit nu glasvlies op, dit halen wij er zelf af. Wij willen het met glad pleisterwerk laten stucen zodat wij het zelf over kunnen spuiten. Het plafond is ongeveer 65 m². De huidige ondergrond is nu spackspuitwerk. Wij willen dit met glad pleisterwerk strak laten afwerken. De vloeren van 65 m² willen wij laten afplakken.


Stucwerk en spackspuiten
zaterdag 30 januari 2021

Wanden en plafonds stucen

Ik wil de wanden en plafonds in mijn woning laten stucen. Op de wanden zit nu oud spackspuitwerk en dit is bij elkaar 50 m2. Op de plafonds zit oud stucwerk en dit is bij elkaar 30 m2.


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen