Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Veendam

Tuin - Veendam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Veendam?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Veendam die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Annerveensche Kanaal, Beerta, Bellingwolde, Blauwestad, Blijham, Borgercompagnie, De Groeve, Drieborg, Finsterwolde, Heiligerlee, Kiel Windeweer, Meeden, Midwolda, Muntendam, Nieuw Beerta, Nieuwe Pekela, Nieuweschans, Nieuwolda, Noordbroek, Oostwold Scheemda, Oud Annerveen, Oude Pekela, Oudezijl, Sappemeer, Scheemda, Slochteren, Tripscompagnie, Westerlee, Wildervank, Winschoten, Woldendorp, Zuidbroek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Veendam

dinsdag 23 februari 2021

Nieuwe tuin aanleggen nieuwbouwwoning

Wij willen graag een tuin en voortuin plus oprit aanleggen die onderhoudsvrij is, maar toch groen in terug komt. De oppervlakte is 183 vierkante meter en een schutting van 50 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
dinsdag 29 september 2020

Bomen kappen

Wij hebben een wilgenboom in de tuin staan en die willen wij gekapt hebben. Mag ook tot ca 2 meter boven de grond. Ook hebben wij een waterwilg die wij ook gekapt willen hebben. Beide bomen zijn ca 10 meter hoog


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen