Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Veendam

Tuin - Veendam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Veendam?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Veendam die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Annerveensche Kanaal, Beerta, Bellingwolde, Blauwestad, Blijham, Borgercompagnie, De Groeve, Drieborg, Finsterwolde, Heiligerlee, Kiel Windeweer, Meeden, Midwolda, Muntendam, Nieuw Beerta, Nieuw Scheemda, Nieuwe Pekela, Nieuweschans, Nieuwolda, Noordbroek, Oldambt, Oostwold Scheemda, Oud Annerveen, Oude Pekela, Oudezijl, Sappemeer, Scheemda, Slochteren, Tripscompagnie, Westerlee, Wildervank, Winschoten, Woldendorp, Zuidbroek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Veendam

maandag 05 juli 2021

Tuin onderhouden 1500m2

Ik zoek iemand die mijn tuin weer netjes kan maken. We willen dat de heg wordt gesnoeid en dat de tuin bijgehouden wordt. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 15m bij 100m. De klus moet op regelmatige basis worden uitgevoerd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Finsterwolde
maandag 07 juni 2021

Haag verwijderen en schutting plaatsen

Oude perceelgrens is nu een haag die te breed is. Deze vervangen door stevige constructie met palen (metaal of beton)(welke stormvast in de grond staat vanwege enkele zijde schutting) . Hiertussen dan bamboe palen die horizontaal geplaatst zijn. Totale hoogte 1,50m en mogelijk beton plaat aan onderzijde als start van schutting (en tevens kantopsluiting voor straatwerk)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veendam
dinsdag 23 februari 2021

Nieuwe tuin aanleggen nieuwbouwwoning

Wij willen graag een tuin en voortuin plus oprit aanleggen die onderhoudsvrij is, maar toch groen in terug komt. De oppervlakte is 183 vierkante meter en een schutting van 50 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oude Pekela
dinsdag 29 september 2020

Bomen kappen

Wij hebben een wilgenboom in de tuin staan en die willen wij gekapt hebben. Mag ook tot ca 2 meter boven de grond. Ook hebben wij een waterwilg die wij ook gekapt willen hebben. Beide bomen zijn ca 10 meter hoog


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wildervank
woensdag 16 september 2020

Steiger bouwen voor het water

Ik will aan mijn tuin een steiger laten bouwen (op het land, niet uitstekend in het water), 16 meter lang en 3 meter breed. Kant beschoeiing is al aanwezig. Kunt U mij een Offerte laten toekomen?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blauwestad
zaterdag 12 september 2020

Renovatie voortuin

Ik wil een buxushaag van 15 meter hoog laten verwijderen. Daarnaast 2 lagen stapelblokken van 50 bij 15 bij 15 cm plaatsen. 2 platte coniferen verwijderen en verder wil ik bestrating onder de ramen opnieuw leggen. Dit is ongeveer 6 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Muntendam
woensdag 09 september 2020

Bestrating in tuin leggen

Graag uw offerte voor het bestraten van een gedeelte van onze tuin. Het betreft een nieuwbouwwoning in de Blauwe stad. / Winschoten. Oplevering +/_ 3e week van oktober. Graag dan direct na oplevering bestraten. De tegels die wij er willen hebben zijn antraciet betontegels van 4 cm dik en 50/50cm met facet. Het gaat om een rechthoekig terras aan de woning en een terras aan het einde van de tuin en een smal pad naar de schuurdeur vanaf het huis. (zie bijgaande situatie schets.) De tegels kunnen wij zelf aanschaffen maar mag ook door u geregeld worden, indien aantrekkelijk aanbod.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blauwestad
dinsdag 11 augustus 2020

Schutting laten plaatsen

Schutting plaatsen kunststof horizontaal of goedkope beton schutting.Ik wil heel graag prijzen weten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wildervank
donderdag 16 juli 2020

Robotmaaier installatie

Wij hebben een grote tuin met veel perkjes en gras circa 4000 m2 , we zoeken met spoed iemand die voor ons het permeteedraad kan aanleggen aangezien we geen contact meer krijgen met het bedrijf die dat gisteren voor ons zou doen. Graag zsm !!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blijham
dinsdag 30 juni 2020

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

Op erf scheiding coniferen verwijderen en schutting herplaatsen [ongeveer 20 meter schutting]. Materiaal mag geregeld worden door de vakman, dus ook de schutting. Graag wel in overleg over de schutting


Tuinaanleg en tuinonderhoud Winschoten
vrijdag 26 juni 2020

Waterput slaan

Graag een offerte voor het slaan van een watervoorziening in de tuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Westerlee
maandag 22 juni 2020

Tuin renovatie

We willen 2 dingen: - een tuin met planten die rust uit straalt. Ongeveer 125 m2 beplant, rest is terras/ schuurtje Het gaat om beplante gedeelte - en we willen een verhoogde gerenoveerde vijver - ongeveer 16 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Scheemda
maandag 22 juni 2020

Conifeer met wortels verwijderen

Ik ben op zoek naar een vakman voor t verwijderen/afvoeren van ca 23 mtr coniferen haag met een hoogte van ca 2.00 mtr. Het geheel is makkelijk toegankelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veendam
zaterdag 13 juni 2020

Waterput slaan

We zijn op zoek naar een bedrijf dat een grondwaterput kan slaan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Scheemda
dinsdag 09 juni 2020

Waterbron slaan

Zou u bij mij een waterbron kunnen slaan om de grote tuin te sproeien? En krijg ik er ook een schoonwater-verklaring bij? Ik weet niet precies hoe groot de tuin is, maar het is in ieder geval groter dan 1000 m2. Het is makkelijk te bereiken. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veendam
donderdag 14 mei 2020

Bron voor tuin water

Wij willen een offerte voor bron . Zodat we water kunnen gebruiken in de tuin. Land is goed bereikbaar voor de vakman met zijn machines Oppervlakte is 1200 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zuidbroek
maandag 11 mei 2020

Waterput slaan voor tuin

Ik wil mijn achtertuin renoveren. De tuin is 300-400m2 gras. De oude gras moet er weg. Dan bron laten slaan voor de automatische bewatering (ondergronds systeem). En nieuwe gras aanleggen van graszoden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wildervank
zaterdag 09 mei 2020

Kleine, lichte mast uit tuin verwijderen

Betreft: aluminium mast (met daarop gemonteerd aluminium antenne) verwijderen (uitgraven, geen cement o.i.d, dus geen force majeur nodig, diepte ca. 40 cm., totaal gewicht max. 10 kg., lengte van deze constructie ca. 7 mtr.). Liefst daarna demonteren (bestemming schroot).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veendam
woensdag 06 mei 2020

Schutting plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen in mijn achtertuin. De oude schutting haal ik er zelf uit. De achterzijde is 12 meter, de zijde is 15 m. Graag ook inclusief een deur in de zijkant zijde. Ik wil de schutting het liefst van Zweeds Rabat als materiaal.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sappemeer
maandag 27 april 2020

Hout beton schutting verplaatsen

Bestaande hout betonschutting over een lengte van 11,5 meter moet 30 tot 40 cm opzij verplaatst worden. Zie foto's voor details. Al het voorwerk zal ik zelf gaan doen, dus wanneer u hier bent zal u gelijk aan de slag kunnen. De schutting zit met palen in een zandgrond.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Winschoten
maandag 27 april 2020

Schutting plaatsen

Ik wil graag een schutting met tuindeur laten plaatsen. De schutting moet komen op met betonpalen met aan de onderkant stenen rand. Er staan nog palen van 1,80 m. dat moeten eruit. De afmeting is 3.60m, excl. tuindeur (1,20)m. Tuin is te bereiken via achterom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Blauwestad
zaterdag 28 maart 2020

Schutting met stormschade herstellen

Onze schutting is omgewaaid, hierbij zijn de palen en het raamwerk afgebroken. De schutting is een damwand profiel dat ondersteund wordt door de genoemde palen en raamwerk. Er moet een dikke 10m hersteld worden. Het zal zo'n 10-15 palen betreffen die vervangen moeten worden. Zie fotos voor meer info.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wildervank
maandag 30 december 2019

Waterbron slaan

Ik wil een waterbron in mijn tuin laten slaan. De tuin is 900 m2, en om er te komen zou u door een poort moeten komen, die even breed is als een normale huis deur. Ik denk dat de bron 10 meter diep moet worden. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Winschoten
zondag 29 december 2019

waterbron slaan in particuliere tuin

+/- 900 meter groot


Tuinaanleg en tuinonderhoud Winschoten
dinsdag 19 november 2019

Opsluitbanden en worteldoek plaatsen op de erfgrens

Ik ben opzoek naar iemand die op de erfgrens circa 28 meter opsluitbanden kan plaatsen van 30 x 6 x 100 cm. Nu ligt er gras, aarde en wat tegels. Dit zou eerst verwijdert moeten worden. Er is makkelijk bij te komen. Graag een worteldoek plaatsen aan mijn kant, deze heb ik al liggen. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woldendorp
zaterdag 28 september 2019

Terras en tuin renovatie

Het betreft een aanleg terras, oprit met schutting, carport en aanleg gazon tuin met voetpad. Beide circa 100 m3. De omheining rond om het terras is stuk. De schutting zal ongeveer 30 meter zijn. materiaal in overleg. Enige voorkeur gaat uit naar steen, opgetrokken in houten panelen met fundering.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Veendam
vrijdag 13 september 2019

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil graag een waterbron slaan in de tuin. De totale oppervlakte is 1400 m2. Hoe diep de bron moet weet ik helaas niet. De kosten voor de pomp mogen ook vermeld worden op de offerte. Er is een tuinpoort van ongeveer 2,5 meter breed aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heiligerlee
vrijdag 06 september 2019

Schuttingen composiet

Schuttingen plaatsen ongeveer 16 meter ik denk 1.80 hoog. Het moet een composiet schutting worden. Ik ontvang graag een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Winschoten
zaterdag 10 augustus 2019

Boren van een bron in de tuin

Ik wil graag een bron boren in de tuin van 2500 m2. De grondsoort is zand.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwe Pekela
zondag 04 augustus 2019

Kunstgras leggen

Wat zou het kosten om kunstgras inclusief de juiste ondergrond te laten leggen. Gaat om circa 60 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oude Pekela

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Veendam

Offertes aanvragen