Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Groningen

Tuin - Groningen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Groningen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Groningen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Adorp, Aduard, Appingedam, Baflo, Bedum, Bierum, Borgsweer, Briltil, Delfzijl, Eelde, Eelderwolde, Eenrum, Farmsum, Garnwerd, Gerkesklooster, Glimmen, Grijpskerk, Grootegast, Harkstede, Hellum, Hoogezand, Kloosterburen, Kommerzijl, Lauwersoog, Lauwerzijl, Leek, Leermens, Loppersum, Lucaswolde, Lutjegast, Meedhuizen, Meerstad, Niekerk Grootegast, Nietap, Nieuw Roden, Nuis, Oldekerk, Oostwold gem. Leek, Overschild, Paterswolde, Peize, Pieterburen, Pieterzijl, Roden, Roderesch, Roderwolde, Sauwerd, Siddeburen, Spijk, Stedum, t Zandt, Ten Boer, Ten Post, Thesinge, Tolbert, Uithuizen, Uithuizermeeden, Wagenborgen, Warffum, Westerbroek, Westernieland, Wetsinge, Winsum, Zandeweer, Zevenhuizen, Zoutkamp, Zuidhorn of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Groningen

maandag 15 november 2021

Poort monteren

Ik wil graag een poort laten monteren en tevens ook het aanschaffen in overleg met de vakman. De poort dient mede om toegang tot tuin af te kunnen sluiten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Groningen
woensdag 22 september 2021

Schanskorf schutting plaatsen

Ik wil een schanskorf schutting laten plaatsen in mijn voortuin, recht stuk +/- 4.30 meter 45 cm hoog en 27 cm diep. De ondergrond is op dit moment zand. Dit zou nog gedeeltelijk betegeld moeten worden. Metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal) Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 meter Welke opvulling(en) overweeg je voor de schanskorf?: breuksteen Welke kleur(en) overweeg je voor de schanskorf constructie?: metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Groningen
donderdag 19 augustus 2021

Opnieuw bestraten en water afvoer tuin

Willen onze tuin opnieuw bestraten, wat om zo'n 150 m2 zal gaan, en daar ook een extra put voor waterafvoer. Er is al een goedwerkende put, daarop een nieuwe drainage buis plaatsen, een deel zit nu verstopt. Dat gaat over zo'n 4 meter lang.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ten Boer
maandag 19 juli 2021

Schuttingpoort vervangen + aanschaffen

We Zijn op zork naar 2 poorten : 1. Een draaipoort met een breedte van 2 meter 2. Een draaipoort met een breedte van 3.2 meter Enkel of dubbel vleugel maakt niks uit. Hoogte is 1.8m en privacy is belangrijk, maar hoeft niet per definitie volledig afgesloten te zijn. Naar welk type poort ben je op zoek?: budgetvriendelijke basispoort Welk type bediening wens je?: manueel In welk materiaal heb je interesse?: aluminium Welk type toegangspoort wil je plaatsen?: draaipoort met enkele vleugel Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zevenhuizen
woensdag 14 juli 2021

Tuinonderhoud 1400m² tuin

Wij zoeken een hovenier voor onderhoud aan onze tuin. De tuin is 1400m²


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zevenhuizen
vrijdag 09 juli 2021

Heg verwijderen schutting plaatsen heg op hoogte plaatsen

Ik zoek een hovenier die de wortels van mijn heg in de voortuin kan verwijderen (6m lang), daar een tijdelijke schutting kan plaatsen en in september of oktober een nieuwe liguster kan plaatsen op een hoogte van minimaal 1,20m


Tuinaanleg en tuinonderhoud Groningen
zaterdag 03 juli 2021

Boom gedeeltelijk snoeien

Graag wil ik een boom laten snoeien. De boom hoeft niet volledig te worden gesnoeid maar alleen vanaf de bovenkant tot de helft van de boom. Graag verneem ik wat daar de kosten van zouden zijn. De boom is ongeveer 8 meter lang.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Groningen
donderdag 01 juli 2021

Tuinonderhoud 1400m² tuin

Wij zoeken een hovenier voor onderhoud aan onze tuin. De tuin is 1400m²


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zevenhuizen
dinsdag 29 juni 2021

Steenkorf plaatsen

Afschutting op 1.80 meter hoogte steenkorf 3 X ca 8 meter Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Welke opvulling(en) overweeg je voor de schanskorf?: breuksteen Welke kleur(en) overweeg je voor de schanskorf constructie?: metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ten Boer
zaterdag 12 juni 2021

Gras matten laten leggen en betegelen bij de voorraam

Ik wil gras matten laten leggen en betegelen bij de voorraam. Tuin moet wel eerst opgeruimd worden. Het is de voortuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delfzijl
dinsdag 08 juni 2021

Onkruid vrije tuin aanleggen

Ik zou graag het onkruid eruit willen, en achterthuis de tegels schoon en de tuin weer netjes.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Farmsum
vrijdag 04 juni 2021

Tuin aanleggen

De huidige tuinsituatie is ca. 15 m2 verzakte terra cotta tegels, een schutting incl. toegangshek met manco’s. Mijn wens is om ca. 60-70% opnieuw te laten betegelen en 30-40% onverhard in te richten. Herstel van toegangshek en evt. vervanging van schutting. Alternatief de achterliggende ligusterhaag die manshoog is in ere herstellen zodat deze erfscheidingsfunctie met buurvrouw en straat vervult. De tuin ligt vooral op het westen met een relatief beperkte hoeveelheid licht door schaduw van huizen om mij heen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Groningen
dinsdag 04 mei 2021

Tuin bestraten

Tuin tegels verwijderen en nieuwe aanleggen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Appingedam
dinsdag 04 mei 2021

Schutting herplaatsen

Vorige zomer hebben we een schutting laten plaatsen door een bekende. Inmiddels is hij door wind en regen omver gewaaid. Schutting stond waarschijnlijk niet stevig of diep genoeg in de grond. Rechterzijde is naar schatting 16 meter, voorzijde is naar schatting 8 meter. Deur van de schutting is ook niet waterpas. We willen graag een stevig schutting die tegen een stootje kan


Tuinaanleg en tuinonderhoud Groningen
vrijdag 30 april 2021

Tuin betegelen

Wij willen graag het gras eruit en stoeptegels erin laten zetten. Stoeptegels al in ons bezit. Het gaat om 81 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Groningen
donderdag 29 april 2021

Plaatsen van 12 meter schutting 1.80

Ik wil een schutting laten plaatsen van ongeveer 12 meter en 180 hoog


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoogezand
vrijdag 16 april 2021

Treurwilg verjongen

We hebben een treurwilg in onze tuin staan langs de waterkant, deze boom heeft aandacht nodig, groeit uit zijn vorm. Graag door jullie deze boom bekijken en vertellen wat nodig is om deze weer mooi in vorm te krijgen. Graag advies en mogelijkheden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zevenhuizen
dinsdag 13 april 2021

Boom kalaberen

Boom kalaberen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Groningen
zondag 11 april 2021

Terras aanleggen

Er moet een terras aangelegd worden in twee vormen. Het eerste deel bestaat uit een composiet vlonder van ca. 13m2. Ondergrond hiervan zijn de basis betontegels. Het tweede deel moet betegeld worden met tuintegels van ca. 60x60cm, met een totale oppervlakte van ca. 45m2. Gehele terras incl. opsluitbanden moet nog worden aangelegd. Voor de levering van materiaal wordt gezorgd. Als extra aparte optie op de offerte zou ik graag de kosten willen van 3 kleine boomstronken die uit de grond gefreesd moeten worden. De diameter van de stronken varieert van 20-40 cm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Groningen
maandag 05 april 2021

Elektrische poort plaatsen met twee vleugels

Gaat om een poort met kenteken scan of 30 sleutels. Ik zoek een moderne maatwerk poort die elektrisch werkt. Materiaal van aluminium en een draaipoort met twee vleugels. Ik ben de eigenaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Groningen
maandag 05 april 2021

Schanskorfmuur plaatsen

Met de buren willen we een schanskorfmuur, aan beide kanten moet er een schuttingdeur tegen aankomen ( het is ingang vanaf oprit). Hoogte +- 180cm en breedte +- 3meter. Slopen huidige situatie optioneel.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Groningen
zondag 14 maart 2021

Achtertuin opnieuw bestraten

Ik wil graag mijn achtertuin opnieuw laten bestraten. Het gaat om 41m2. Er liggen nu nog oude tegels en 2 kleine perkjes aan de zijkanten. Wat zijn de kosten voor het leggen en wat zijn de kosten voor het weghalen en afvoeren van de huidige tegels?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoogezand
zaterdag 06 maart 2021

Nieuw terras aanleggen achtertuin

Er moet een nieuw terras worden gelegd in de achtertuin. Afmeting is 21 m2 (7 bij 3) tegels zijn 50x50x4cm. Er wordt gezorgd dat het terras al redelijk vlak is en voorzien is van een dikke laag geel zand.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Groningen
vrijdag 05 februari 2021

Bomen snoeien en versnipperen

Graag een offerte voor het snoeien van diverse bomen en versnipperen van de gesnoeide takken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandeweer
vrijdag 29 januari 2021

Schutting plaatsen

Wij gaan een huis bouwen en hebben straks dus een nieuwe tuin. Een schuttting is dan nodig. Het zal ongeveer 40 meter zijn


Tuinaanleg en tuinonderhoud Groningen
dinsdag 05 januari 2021

Bomen snoeien

het snoeien (kandelaberen) van bomen (stuk of 10) en verwerken van het snoeiafval


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leek
donderdag 08 oktober 2020

Tuingrond afvoeren

Voor onze nieuwbouwwoning willen wij de tuin laten afgraven en 30 cm verdicht zand laten aanbrengen. De achtertuin is via het huis en/of water bereikbaar en is 18 m2. De voortuin is via de straat bereikbaar en 21 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Meerstad
donderdag 03 september 2020

Terrastegels vervangen

Ik wil mijn deels losliggende terrastegels weg laten halen en vervangen door bij voorkeur een andere optie dan tegels. Misschien is (stroeve) betonverf, na egaliseren een mogelijkheid. Is ongeveer 20 a 30 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zevenhuizen
donderdag 20 augustus 2020

Waterbron slaan in de tuin

Hallo hebben een grote tuin en een vijver bij het ene adres willen ook nog op een ander adres dit realiseren het gaat eventueel om 2 boringen. Wel in de zelfde straat.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Paterswolde
zaterdag 15 augustus 2020

Schutting plaatsen

Graag wil ik een houten hek laten aanleggen tussen onze buren. Het hek moet 2 meter hoog worden en 16 meter lang. Graag hard houten palen en goed kwaliteit hout of u moet ons beter advies kunnen geven, graag prijs all in incl


Tuinaanleg en tuinonderhoud Groningen

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Groningen

Offertes aanvragen