Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Almelo

Isolatie - Almelo

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Almelo?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Aadorp, Albergen, Beerzerveld, Bergentheim, Bornerbroek, Den Ham, Diffelen, Enter, Geesteren, Gramsbergen, Harbrinkhoek, Hardenberg, Hasselt, Hellendoorn, Kloosterhaar, Luttenberg, Mander, Nijverdal, Radewijk, Reutum, Rijssen, Saasveld, Stegeren, Tubbergen, Vriezenveen, Vroomshoop, Westerhaar, Wierden, Zuna of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Almelo aanvragen

Recente opdrachten uit Almelo

maandag 18 januari 2021

Isolatie van een woning

De woning is in 1924 gebouwd en heeft nauwelijks isolatie gehad. Het huis voelt erg koud. We willen zo goed mogelijk isoleren: Dak isolatie, vloerisolatie, spouwmuur isolatie en kruipruimte isolatie. Het gaat om in totaal 76 m2.


Isolatie
zondag 03 januari 2021

Wand isoleren

We willen de buiten muren slopen en dan tegen het binnen blad spuit isolatie. En dan er weer nieuwe gevels er om heen metselen. Oppervlakte is nog niet bekend, zal worden doorgegeven aan de vakman Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman


Isolatie
donderdag 17 december 2020

Geluidsvoorwand plaatsen

Wij hebben veel geluidsoverlast van de buren, o.a. meubels schuiven, stemmen, lopen enz. Hierom willen wij een wand van ongeveer 30 m2 isoleren tegen geluiden.


Isolatie
Offertes aanvragen