Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Almelo

Verwarming - Almelo

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Almelo?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aadorp, Albergen, Beerzerveld, Bergentheim, Bornerbroek, Den Ham, Diffelen, Enter, Geesteren, Gramsbergen, Harbrinkhoek, Hardenberg, Hasselt, Hellendoorn, Kloosterhaar, Luttenberg, Mander, Nijverdal, Radewijk, Reutum, Rijssen, Saasveld, Stegeren, Tubbergen, Vriezenveen, Vroomshoop, Westerhaar, Wierden, Zuna of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Almelo aanvragen

Recente aanvragen uit Almelo

dinsdag 16 februari 2021

Radiatoren plaatsen (incl. nieuwe leidingen) en thermostaat

Ik ben momenteel aan het verbouwen van ons huis. Hierbij worden er een aantal ruimte aangepast. Waardoor radiatoren moeten worden verplaatst en bij geplaatst. Ik weet niet precies hoeveel. Ik wil me laten adviseren over het aantal en de plek. Er moeten dus ook leidingen worden verplaatst. Daarnaast wil ik graag dat de verschillende ruimte afzonderlijk van elkaar kunnen worden verwarmd. De thermostaat hangt namelijk in de kamer waar ´s avonds vaak de houtkachel aan is. Hierdoor wordt de rest van het huis koud.


CV en verwarming
maandag 18 januari 2021

Compleet nieuwe CV installatie

Ik heb een oude hoekwoning uit 1924 gekocht, waar nog nooit een CV-ketel aangesloten was. Er zijn beneden 3 radiatoren nodig in de woonkamer, keuken en badkamer. Boven zijn in twee slaapkamers radiatoren nodig.


CV en verwarming
maandag 18 januari 2021

Stralingspanelen plaatsen

Ik ben de eigenaar van een houten finse bungalow, welke op een vakantiepark staat en uitsluitend elektrisch kan worden verwarmd. Dit gebeurt nu met elektrische wandkachels. Ik wilde graag advies of infrarood, als alternatief, aantrekkelijk zou kunnen zijn.


CV en verwarming
Offertes aanvragen