Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Haren

Tuin - Haren

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Haren?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Haren die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Foxhol, Kolham, Kropswolde, Noordlaren, Scharmer, Winde of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Haren

donderdag 04 maart 2021

Gazon vernieuwen

mos verwijderen en nieuw gazon aanleggen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kropswolde
donderdag 23 juli 2020

Oprit bestraten

Betreft een oprit die doorloopt in regulier straatwerk. Oprit moet o +-30 m² worden en straatwerk +- 20 m². Grond moet opgehoogd worden met gebroken puin/straatzand (+-25 cm). Steensoort: betonklinkers.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haren
woensdag 27 mei 2020

Bron slaan

Wil een bron om de tuin te beregenen. Tuin is ongeveer 1500 m2 en goed bereikbaar .


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kropswolde
zondag 17 mei 2020

Waterbron slaan voor tuinberegening en vullen zwembad

Ik wil een waterbron slaan voor water om de tuin te sproeien en tevens om zwembad te vullen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kolham
zondag 26 april 2020

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Ik wil graag een waterput laten slaan achter in mijn tuin, wellicht samen met mijn buurman. Het gaat om een tuin van 120 m2. Ik weet niet hoe diep de waterput moet worden geslagen. Er is 4/5m ruimte om de tuin te bereiken van de zijkant.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kolham
maandag 13 april 2020

Trampoline ingraven

Op dit moment een trampoline van 366 rond ingraven maar wil een grotere trampoline laten ingraven met damwand een ronde van 430


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haren
dinsdag 07 april 2020

Gaten graven in tuin / Plaatsen van drainage bodem

1 gat voor trampoline (rond diameter 4 meter) 1 meter diep, plus ontwateren/draineren bodem. Een ander gat van circa 4 x 4 x 1 (lxbxd), inclusief ontwatering / drainage, brekerzand en eventuele aanleg met bestrating met scoria-bricks. Wellicht is dit vergunningsplichtig ivm gewenste overkapping.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haren
woensdag 12 februari 2020

Deel van voortuin geschikt maken voor parkeerplaats en tuin beplanten

De voortuin zou geschikt gemaakt moeten worden voor het parkeren van 1 kleine auto. Beplanting moet eveneens worden aangepast - enkele evergreens rooien en aanplanten haagbeuk. Deel van de tuin zal dus moeten worden leeggehaald. Ik kom graag in contact met een vakman dire langskomt en samen de situatie bekijken en mij kan adviseren. De bedoeling is om deze klus hooguit in het voorjaar te laten plaatsvinden. De oppervlakte is 4.75 x 11 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haren
zondag 14 juli 2019

Jeu de boulesbaan aanleggen

Graag offerte voor aanleg van twee jeu de boules banen met afmetingen 3 m x 13 m en 4mx15m ( wedstrijdgrootte).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haren
vrijdag 03 augustus 2018

Grondwaterpomp in tuin plaatsen

Ik wil graag een waterbron laten slaan en grondwaterpomp laten plaatsen om de tuin te besproeien.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kropswolde
maandag 21 mei 2018

Flagstones laten leggen

Ik zou graag een terras van zo'n 25 m2 flagstones willen laten leggen. Plus een trap van 4 m2 ermee laten bekleden. Ik heb een achterom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haren
woensdag 25 april 2018

Voortuin, zijtuin en achtertuin ontwerpen

Wij hebben een heel oud huis met een verwaarloosde tuin. De oprit, schuttingen, het gras en de “terrassen” zien er verschrikkelijk uit. Er staan ook bomen die half dood zijn in en een hele boel onlogische struiken en boompjes. Het is lastig voor ons om daar doorheen te kijken. De voortuin is ongeveer 250 m2, 11 x 25 meter, de zijtuin is ongeveer 100 m2, 6 x 15 meter, en de achtertuin is ongeveer 300 m2, 12 x 25 meter. We hebben onze wensen al duidelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haren
woensdag 28 maart 2018

Houten terras onder veranda maken

We willen een houten terras laten aanleggen onder onze veranda. Oppervlakte 18 m2 (6x3). Het terras moet aansluiten op de achterdeur en schuifpui (hoogteverschil ongeveer 30 cm). In een van de hoeken moet een put komen in verband met de buitenkraan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haren
donderdag 06 juli 2017

Trampoline ingraven

Ik wil een trampoline laten ingraven van ongeveer 3 x 3 meter. Tuin is goed bereikbaar, er kan een klein kraantje bij komen. Eventueel ook afvoeren van aarde.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haren
maandag 29 mei 2017

Vlonderterrassen aanleggen

Graag ontvang ik offertes voor het laten aanleggen van twee vlonderterrassen. Afmetingen: ongeveer 20 en 30 vierkante meter. De grond is geploegd en klaar voor egaliseren en aanleggen van de terrassen. Liefst ontvang ik offertes voor verschillende houtsoorten en per terras.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haren
donderdag 11 mei 2017

Schutting voor de tuin leveren en plaatsen

Ongeveer 20 meter houten schutting leveren + plaatsen in tuin. (Aan één kant).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kolham
vrijdag 05 mei 2017

Vervangen van coniferen op erfscheiding

Ik wil de coniferen op de erfscheiding vervangen. De haag is nu 2 meter hoog en ruim 1 meter breed. In de voortuin gaat het om circa 6 meter, in de achtertuin circa 10 meter. De oude coniferen rooien en afvoeren en nieuwe planten. De nieuwe coniferen moeten minimaal 1.80 meter hoog zijn en direct een dichte haag vormen. Het type moet smal blijven en langzaam groeien. De achtertuin is bereikbaar via een smalle pad langs het huis. Een meter of 15 vanaf de straat.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haren
dinsdag 11 april 2017

Trampoline laten ingraven

In onze tuin zouden we graag een rechthoekige trampoline willen laten ingraven. We zijn van plan een trampoline te kopen. De trampoline is 330 x 220 cm. Er moet een gat voor gegraven worden. De diepte moet nog bepaald worden. De grond moet worden afgevoerd. Er moet een bekisting in zodat het gat niet instort. De tuin is bereikbaar met een klein kraantje.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haren
maandag 10 april 2017

Houten terrasvlonder leggen

Ongeveer 90 m2 hardhouten terras aanleggen met een gladde bovenkant, met op en afstap. Tuindeur aanwezig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haren
zondag 02 april 2017

Inground trampoline laten ingraven

Graag willen wij een Salta Excellent Inground Trampoline van 244 cm in diameter laten ingraven. De huidige ondergrond betreft gras. De trampoline is nog niet gekocht.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haren
vrijdag 10 maart 2017

Frans schapenhek plaatsen

We hebben een week geleden een Frans schapenhek met bijpassende palen bij jullie gekocht. Deze zijn netjes thuis afgeleverd. Nu hadden de intentie om ze zelf te plaatsen maar we komen er eigenlijk niet aan toe. Het hek moet over ongeveer 15 meter geplaatst worden. Het betreft een recht stuk, langs een sloot, aan de achterzijde van de tuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haren
donderdag 09 maart 2017

Hoge boom verwijderen

In de achtertuin staat een boom van ongeveer 20 meter hoog. Deze boom moet verwijderd worden daar de wortels de schuur van de buren kapot maakt. De boom staat ongeveer 1 meter van de schuur af. Het afval dient te worden afgevoerd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haren
dinsdag 12 juli 2016

Aftoppen Metasequoia

In de voortuin tegen de straat staat een Metasequoia (watercypres) van zo'n 20 m hoogte. In de stam op een hoogte van ongeveer 8 m zitten een aantal spechtengaten. Wij vrezen dat de boom daardoor verzwakt is, en op die plek mogelijk gaat knappen bij een stevige storm. Graag een offerte wat het zou kosten om de boom op die hoogte af te toppen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haren
vrijdag 06 mei 2016

Trampoline in tuin laten ingraven

Wij willen een trampoline in onze voortuin laten ingraven en liefst ook monteren. De voortuin is goed bereikbaar voor een (kleine) graafmachine. Het zand moet worden afgevoerd. De trampoline (330cm) regelen we zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haren
vrijdag 01 april 2016

Waterbron slaan

Ik wil graag een prijsindicatie / offerte voor het slaan van een waterbron in mijn tuin. Doel is beregening en de vijver vullen. Dus geen groot debiet. Het gaat om een tuin van 2300 m2. Ik woon in Scharmer. Bodem is veen met daaronder zand. Weten jullie vast meer van dan ik. Kunt u mij berichten hierover?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Scharmer
woensdag 30 maart 2016

Drainage aanleggen in nieuwe tuin

Wij hebben een nieuwbouwwoning met een tuin van 9 meter breed en 15 meter diep. Hier moet drainage in aangelegd worden. Graag een kostenplaatje hiervan voor een tuin en een voor als we het met de buren doen, in totaal 8 soortgelijke tuinen . Verder de grond egaliseren en geel zand storten. Waarschijnlijk over de gehele tuin een centimeter of 40 aan geel zand. Tuinen zijn nu allemaal kaal, dus nu goed te bereiken. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haren
dinsdag 22 maart 2016

Drainage aanleggen in tuin

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van en drainage in de tuin. De tuin heeft een afmeting van 5.40 bij 13.40 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haren
vrijdag 18 maart 2016

Grasvelden verticuteren

Ik wil graag het gras laten verticuteren. Het gaat om een klein gazon van 15 m2 in de voortuin en een groot gazon van 100 m2 in de achtertuin. Ik wil graag dat het gras ook wordt afgevoerd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haren
maandag 22 februari 2016

Tuin leeghalen en coniferen aanplanten

Ik wil een voortuing (makkelijk bereikbaar) laten leeghalen. Hierin liggen keien door de hele tuin. Ook een paar struiken en 1 boom. Het gaat mij vooral om het leeghalen van de keien. De tuin is ca. 10 x 6. Verder wil ik graag aan de voorkant, dus ca. 6 m breed een heg / coniferen hebben die al 1. 5 meter hoog zijn. Afhankelijk van de totaal prijs zoek ik voor de gehele oppervlakte ook nog graszoden.. Een offerte dat duidelijk aangeeft wat iets precies kost is het handigste. Het liefst uit te voeren in de eerste week van maar, maar is bespreekbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haren
maandag 13 juli 2015

Tuin onkruidvrij maken

Voor en achtertuin met borders onkruidvrij maken. Totaal 1 dag werk. Max. € 100


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haren

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Haren

Offertes aanvragen