Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak Tilburg

EPDM leggen op plat dak (12,5m2) - Dak - Tilburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

EPDM leggen op plat dak (12,5m2)

Ik zoek een vakman voor het aanleggen van EPDM op een platdak van mijn tuinhuis en overkapping. Het gaat om een oppervlakte van 5x2,5.


Dakdekker Haaren

Gratis offertes aanvragen voor dak in Tilburg

Recente aanvragen uit Tilburg

zaterdag 14 mei 2022

Extra verdieping realiseren op het platte dak ~50m2

Extra verdieping plaatsen op plat dak. Afmetingen 10mtr lang x 5m breed. Wij zijn bezig met de vergunning. Afwerking willen wij van hout. Qua oplevering willen wij graag voor de 3 opties(casco, sausklaar, woonklaar) een prijs ontvangen.Wij hebben houten kozijnen gewild. De opbouw moet verwarmd worden d.m.v. radiatoren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Tilburg
zaterdag 14 mei 2022

Kunststof dakkapel 5,5m

Ik wil graag een dakkapel met grote glas wand, dak dicht, zijen dicht. Hij moet 5,5 meter breed worden. De oplevering van de binnenzijde hangt af van de prijs. Het moet een kunststof dakkapel worden. We willen een houtnerf erin.


Dakkapelbouw Tilburg
vrijdag 13 mei 2022

EPDM leggen op plat dak (12,5m2)

Ik zoek een vakman voor het aanleggen van EPDM op een platdak van mijn tuinhuis en overkapping. Het gaat om een oppervlakte van 5x2,5.


Dakdekken en dakreparaties Haaren
woensdag 11 mei 2022

Dakbedekking plaatsen ( 270 m2)

Graag ontvang ik van u een aanbieding van: Bitumen, PVC en EPDM Incl isolatie waarde RC 6 Het betreft een werkplaats waarvan een gedeelte platdak en een gedeelte schuifdak.


Dakdekken en dakreparaties Loon op Zand
maandag 09 mei 2022

Zonnepanelen installeren in bungalowpark

Zonnepanelen plaatsen op een aluminium dakpan platen. We willen gebruik 10 panelen op een schuin dak.


CV en verwarming Baarle Nassau
vrijdag 06 mei 2022

Boeiboord vervangen

Huidig boeiboord aan zijgevel rijtjeshuis is verrot, huis begin jaren 70 met dakpannen.


Dakdekken en dakreparaties Tilburg
maandag 02 mei 2022

Kunststof dakkapel plaatsen

Ik wil graag een dakkapel laten plaatsen van 4,8 breed, zowel voor als achter. Heb de voorkeur voor een complete oplevering met kunststof kozijnen. Vergunning vraag ik zelf aan.


Dakkapelbouw Tilburg
maandag 02 mei 2022

Houten gevelbekleding plaatsen op 5 dakkappellen

5 dakkapellen bekleden met hardhouten latten. In welke houtsoort(en) heb je interesse?: hardhout (ceder, padouk, eik, iroko,...) Wil je de muren ook laten isoleren?: nee Welke oppervlakte moet bekleed worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Gevel- en metselwerk Hulten
maandag 25 april 2022

Buitenschilderwerk

Ik wil graag mijn deuren, kozijnen en dakoverstek laten schilderen door een erkende vakman.


Behang- en schilderwerk Baarle Nassau
woensdag 20 april 2022

Hellend dak compleet renoveren

Wij zoeken een vakman voor het renoveren van het hellend dak, dit betreft: Nieuwe daklatten, het dak isoleren van buitenaf en het verniuwen van de dakpannen. Ik weet niet precies om hoeveel m2 het gaat maar het huis is in iedergeval 4.30m breed. Wat voor soort dak heb je?: Hellend dak Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Renovatie werk Hoe wil je je dak laten isoleren?: Vanaf de buitenkant Wil je ook offertes ontvangen voor dakisolatie?: Ja Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakdekken en dakreparaties Tilburg
zondag 17 april 2022

Groendak aanleggen op de aanbouw ~30m2

Sedumdak op platdak van de aanbouw realiseren, het gaat om ca 30m2. Voor welke dienst zoek je een vakman?: Groendak plaatsen (dakbedekking = klaar voor beplanting)


Dakdekken en dakreparaties Goirle
donderdag 07 april 2022

Sedum dakbedekking aanleggen

k wil mijn plat dak van ongeveer 3 x 10 meter voorzien van een groen dak. Maar voor dat gedaan moet worden ben ik op zoek naar een bedrijf die eerst kan beoordelen of mijn dak qua gewicht dat aan kan en het dak eerst voorzien moet worden van nieuw dakbedekking. Nu ligt er nog bitumen op wat nodig moet vervangen worden Ik ben dus eigenlijk op zoek naar een bedrijf die deze 3 werkzaamheden in zijn totaliteit kan verrichten. Ik weet niet of uw bedrijf dat kan? Mocht dat niet zo zijn misschien weet u voor mij wel een bedrijf die deze werkzaamheden kan verrichten. Ik hoor het dan graag van u.


Dakdekken en dakreparaties Tilburg
dinsdag 05 april 2022

Dak isoleren en pannen vervangen (~60m2)

Ik zoek een vakman die mij dakpannen kan vervangen en isolatie aan buitenzijde kan aanbrengen. Het dak is een sarkingdak, met een oppervlakte van ongeveer 60m2.


Dakdekken en dakreparaties Tilburg
maandag 04 april 2022

Uitbouw (15m2) + dakkapel (5m) realiseren

Graag zou ik met u in gesprek willen gaan over mogelijkheden om een prefab aanbouw (5x3m) en een dakkapel (5x1,50m) te realiseren voor een woning. De buitenzijdes wil ik graag in kunststof (keralit) afgewerkt, inclusief alle kozijnen. De binnenzijdes mogen casco opgeleverd worden. In de aanbouw wordt de verwarming aan de hand van een radiator. De huidige gevel zal ook doorbroken moeten worden. Ook wil ik graag een lichtkoepel in het dak hebben. Kunnen jullie zelf de aanbouw intekenen. In afwachting ow uw reactie verblijf ik.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw Tilburg
zondag 03 april 2022

Dak isoleren

Het betreft een schilddak waarop nu riet ligt. Dit is gaan lekken. Hier overheen hebben we een zeil geplaatst. Omdat dit niet helemaal dekt zijn aan de onderkant latten weggerot. Het betreft naar schatting een dak van ongeveer 200 m2. We zouden een geïsoleerd dak willen. Eventueel ook dakgoten die geplaatst moeten worden.


Dakdekken en dakreparaties Hooge Mierde
Offertes aanvragen