Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Breda

Dak - Breda

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Breda?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Bavel, Chaam, Dorst, Galder, Langeweg, Molenschot, Rijen, Rijsbergen, Sprundel, Strijbeek, Ulicoten, Ulvenhout, Wernhout, Zundert of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Breda

Recente aanvragen uit Breda

donderdag 08 april 2021

Puntdak isoleren ca. 6x8m

Wij willen graag ons dak isoleren. Het gaat om het dak van een zolder die in gebruik is als slaapkamer. Daarom dachten we aan isolatie van buiten af als dit mogelijk is. Het betreft een hoekwoning uit 1986. Het huidige dak bestaat uit geïsoleerde dakplaten (r=1,5), met aan de achterzijde een dakkapel van 3.00m x 1.50m en twee zonnepanelen. De woning is ongeveer 5.70m breed en 7.60m diep en heeft een puntdak.


Dakdekken en dakreparaties
woensdag 07 april 2021

Casco dakopbouw plat dak

Wij willen graag een dakopbouw van ongeveer 9 bij 5 meter laten plaatsen op het platte dak van onze woning. Zie ook bijgevoegde technische tekeningen voor de details. De vergunningsprocedure loopt en wij verwachten deze binnen drie weken afgerond te hebben. Wij willen graag een hout-look afwerking aan de buitenzijde met houten kozijnen. De opbouw willen wij casco opgeleverd hebben. De uitbouw moet worden verwarmd door radiatoren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
dinsdag 06 april 2021

Dakgoot vervangen

Dakgoot vervangen voor en achter twee huizen en afvoerpijp


Installatie- en leidingwerk
Offertes aanvragen