Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Breda

Dak - Breda

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Breda?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Bavel, Chaam, Dorst, Galder, Langeweg, Molenschot, Rijen, Rijsbergen, Sprundel, Strijbeek, Ulicoten, Ulvenhout, Wernhout, Zundert of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Breda

Recente aanvragen uit Breda

zondag 17 januari 2021

Dakopbouw plaatsen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen van een opbouw van 60 m2. Het dient een houten skelet te zijn met plat dak. Binnen en buiten zijden werken we zelf af. Alleen aan de voorkant zouden we wel graag houten kozijnen erbij willen hebben, indien mogelijk.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
zaterdag 16 januari 2021

Zolder verbouwen

Ik wil graag zolder verbouwen: vaste trap, dakkapel, dakisolatie, verbouwing zolder (nu maar klein gedeelte in gebruik), elektriciteit, eventuele vergunning


Verbouwing
zaterdag 16 januari 2021

Zolder verbouwen en dakkapel plaatsen

Wij willen de zolder verbouwen omdat er een tweede baby in opkomst is. Hierdoor willen wij naar zolder gaan. De zolder is op wat witten na niks aan gedaan (nieuwbouw huis). Wij willen van de zolder een slaapkamer, werkkamer en washok van maken en ruimte creëren dmv dakkapel en gek scherend denken we oleen soort goede te maken boven de trapgat ,(als dat kan en mag. Hebben redelijk grote nok en dat is mooie plek voor een Bureau en een stoel bij wijzen van spreken. Maar zaten ook evt te denken aan uitbouw beneden 2 meter, vanaf de bouw laten doen door trekken nr de eerste verdieping zodat eerste verdieping 2 meter langer wordt en dan evt balkon van zolder maken. Enfin dit is zo van die wilde gedachte waar we gevoel bij willen krijgen en prijsindicatie. In ieder geval om dit lang verhaal enig sindst kort te houden, wij zijn iig geïnteresseerd in een dakkapel over de gehele breedte (5,6 meter breedte dus 4,6 meter dakkapel nodig en horen graag wat evt verder allemaal mogelijk ook met de soort dakkapel.


Verbouwing
Offertes aanvragen