Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Waalwijk

Dak - Waalwijk

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Waalwijk?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Babylonienbroek, Drunen, Dussen, Eethen, Elshout, Genderen, Kaatsheuvel, Meeuwen, Sprang-Capelle, Wijk en Aalburg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Waalwijk

Recente aanvragen uit Waalwijk

dinsdag 12 januari 2021

Complete dak renovatie

Onlangs hebben wij een nieuwe woning aangekocht waarvan de overdracht medio april zal plaatsvinden. Wij zijn voornemens om de woning op enkel vlakken te verbouwen, onderdeel van deze verbouwing is het bestrijden van boktor in het dak. Uit de bouwtechnische keuring bleek dat er een zonk in het dak zat, welke we middels een aanvullend onderzoek hebben laten inspecteren. Hieruit is naar voren gekomen dat het houtwerk van het dak is aangetast met boktor (tevens mogelijk recente sporen) welke bestrijd moet worden, maar waarbij ook deels herstelwerkzaamheden komen kijken voor wat betreft het houtwerk. Met andere woorden, alle pannen moeten verwijderd worden, de boktor bestrijd en na herstel werkzaamheden weer dicht gemaakt worden. Mogelijk moet ook een deel van de zolder worden opengebroken aangezien deze momenteel is dichtgetimmerd en de schade aan het overige hout niet in te schatten is. Voor meer informatie kan ik u de bouwtechnische rapportage doen toekomen. Het zijn nog vrij summiere gegevens, maar graag ontvang ik als het mogelijk is een kostenindicatie voor de gewenste werkzaamheden. Indien mogelijk wensen wij de werkzaamheden uit te laten voeren in de periode april/mei. Het dak is 93 m2. De woning is nog niet in ons bezit, maar uiteraard is het mogelijk om voor het uitbrengen van de offerte een bezoek aan de woning te brengen zodat de situatie plekke de situatie bekeken kan worden. Mochten er naar aanleiding van deze e-mail nog vragen zijn dan hoor ik het natuurlijk graag. Alvast vriendelijk bedankt voor de moeite.


Dakdekken en dakreparaties
woensdag 06 januari 2021

Serre bouwen aan de achterzijde van de woning

wij zouden graag een uitbouw realiseren van glas. of een aanbouw met plat dak. voorkeur gaat uit naar een glazen dak dus een woonserre. Hoe is dit met een fundering? is een fundering voor een glazen woonserre een ander verhaal als bij bijvoorbeeld een ''dichte'' aanbouw of prefab aanbouw? gedeeltelijk zou de aanbouw al tegen de bestaande uitbouw van de keuken aan komen. daar zit een deur in. vanaf de aanbouw keuken tot aan de eerst volgende muur is de lengte 3,58. de diepte zou 2,23 zijn om gelijk te komen te staan met de bestaande uitbouw. dus een woonserre, of uitbouw van B3,58 x L2,23 We willen de serre graag een casco oplevering maar dit wel in overleg met de aannemer. Ik twijfel over kunststof afwerking maar ik laat me graag adviseren over de mogelijkheden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
maandag 04 januari 2021

Nieuwbouw Westwaard Kaatsheuvel laten stucen

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht en willen graag weten wat het kost om deze te laten stucen. let op de tekening in de bijlage is zonder meerwerk (zoals uitbreiding dakkapel) qua muren is het wel gelijk. de voor en achter gevel zijn al van leemstuc voorzien, vanwege de strotec wanden. wanden Vierkante meter: 190 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen