Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Waalwijk

Dak - Waalwijk

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Waalwijk?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Babylonienbroek, Drunen, Dussen, Eethen, Elshout, Genderen, Kaatsheuvel, Meeuwen, Sprang-Capelle, Wijk en Aalburg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Waalwijk

Recente aanvragen uit Waalwijk

donderdag 25 maart 2021

Schuur slopen en heropbouwen 5,5x6m

Ik heb een nieuw huis gekocht. In de tuin staat een schuur van 4.35x 5.28. Ik wil de schuur plat hebben en een nieuwe schuur plaatsen van 4.35 x 6. Daarvoor wil ik een overkapping hebben van ca 4 m diep dus het gebouw wordt dan 10 m diep in totaal. De schuur staat ongeveer 20 meter van het hoofdgebouw. Afwerking aan de buitenkant gemetseld, binnenkant casco. De binnenkant hoeft niet perfect, maar graag wel enigszins afgewerkt met een nette vloer Er liggen waterleidingen en krachtstroom. Stoppenkast staat er ook al in. Er mag gewoon een plat dak op. Aan de voorkant onder de overdekking wil ik een geïmpregneerde veranda Starten na half mei.


Verbouwing
donderdag 25 maart 2021

EPDM dakbedekking van overkapping vervangen

2 weken geleden is het epdm van onze overkapping helaas kapot gewaaid. Dit moet dus vervangen worden. Het gaat om een dak van ongeveer 6 x 4 meter.


Dakdekken en dakreparaties
dinsdag 16 maart 2021

Sedumdak 26m²

Wij Hebben een woning uit 2018 met een garage en uitbouw van totaal 26 m2. Hier zouden we graag een sedumdak op aan brengen.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen