Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Roosendaal

Dak - Roosendaal

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Roosendaal?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Achthuizen, Achtmaal, Bosschenhoofd, Dinteloord, Fijnaart, Heijningen, Kruisland, Moerdijk, Nispen, Oud Gastel, Oudenbosch, Rucphen, Schijf, Sint Willebrord, Stampersgat, Standdaarbuiten, Willemstad, Wouw, Wouwse Plantage, Zegge of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Roosendaal

Recente aanvragen uit Roosendaal

dinsdag 06 april 2021

Een nieuw aangekochte woning voorzien van een dakopbouw

Gaat om een oud huis uit 1934. Het huis heeft een plat dak, en wil er een opbouw op hebben van ongeveer 5x6 meter. Een casco opbouw waarvan de buitenkant wel is afgewerkt. 2 ramen, en een deur voor eventueel dakterras. Het gat voor de trap is makkelijk te realiseren omdat het hout is en geen beton. Dit betreft een toekomstig 2e verdieping. Er is nog geen vergunning aanwezig.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
zondag 04 april 2021

Schrootjes van plafond in badkamer en garage vervangen

Er is achter de schrootjes al geïsoleerd. De nieuwe gipsplaten moeten voor de schrootjes op rachels worden aangebracht in het puntdak. Het is max 5 mtr hoog vanaf de begane grond, en ongeveer 65 m2.


Verbouwing
zaterdag 27 maart 2021

Een groen dak aanleggen op de uitbouw en deels woning

Wij willen graag een groen dak op de uitbouw en deels woning. Dit betreft 15 m2. Het is een betonnen dak. Welk materiaal er momenteel op het dak ligt is niet bekend.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen