Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Roosendaal

Dak - Roosendaal

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Roosendaal?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Achthuizen, Achtmaal, Bosschenhoofd, Dinteloord, Fijnaart, Heijningen, Kruisland, Moerdijk, Nispen, Oud Gastel, Oudenbosch, Rucphen, Schijf, Sint Willebrord, Stampersgat, Standdaarbuiten, Willemstad, Wouw, Wouwse Plantage, Zegge of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Roosendaal

Recente aanvragen uit Roosendaal

dinsdag 05 januari 2021

Extensief groendak laten aanleggen op garageboxen

Ik heb de opdracht vanuit een woningcorporatie gekregen om circa 50 garageboxen te voorzien van extensieve groene daken. Welk extensief groendak houdt het beste watervast en wat zijn de verschillen qua kosten tussen de diverse soorten beplantingen? En wat zijn de onderhoudskosten hiervan? Ik hoor het graag van u.


Dakdekken en dakreparaties
zaterdag 02 januari 2021

Dakbedekking dakkapel vervangen

Ik wil graag mijn dakbedekking van mijn badkamer (dakkapel) vernieuwen want die is ernstig aan vernieuwing toe. Daarnaast is er een water opvang /loodslab (scheiding tussen twee hellende daken) verschoven/hangt half naar beneden. Oppervlakte dakkapel is denk ik 4m2. Ws zijn de platen onder de bedekking ook niet meer goed? Hoor graag van jullie of dit mogelijk is en wat de kosten zullen zijn?


Dakdekken en dakreparaties
vrijdag 18 december 2020

EPDM vervangen (lekkage)

Het EPDM op ons platte dak is niet goed gelegd en we willen dit laten vervangen door nieuw EPDM. Het is ongeveer 44 m2. Het gaat om een plat dak boven de tweede etage. Graag prijs incl. materiaal en plaatsen. Het gaat om een lekkage, bij regen stroomt het water naar binnen (circa over 1,5 meter bij ons en bij de buren 4,5 meter).


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen