Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Bergen op Zoom

Dak - Bergen op Zoom

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Bergen op Zoom?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Bruinisse, De Heen, Halsteren, Hansweert, Heerle, Hoogerheide, Huijbergen, Krabbendijke, Kruiningen, Lepelstraat, Moerstraten, Nieuw Vossemeer, Ossendrecht, Oud Vossemeer, Oude-Tonge, Poortvliet, Putte, Rilland, Scherpenisse, Schore, Sint Annaland, Sint Maartensdijk, Sint Philipsland, Sirjansland, Stavenisse, Steenbergen, Tholen, Woensdrecht, Yerseke of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Bergen op Zoom

Recente aanvragen uit Bergen op Zoom

woensdag 06 januari 2021

Extra slaapkamer plat dak

Wij zouden graag een indicatie krijgen van casco plaatsing van prefab extra slaapkamer op de aanbouw van ons huis. (De vergunning zou hiervoor al aanwezig zijn). Er zal alleen (evt door jullie of lokale aannemer ) een doorgang gemaakt moeten worden vanuit de huidige inloopkast (oorspronkelijk de trapopgang). En iets van een “halletje” naar de prefab slaapkamer. Dit omdat wij de prefab los van de gevel en aan de voorkant van de aanbouw gerealiseerd willen zien. Een wens is met grote raampartij. Zie foto’s ter verduidelijking. Graag uw reactie per mail ivm werkzaamheden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
woensdag 30 december 2020

Uitbouw achterzijde

ik wil graag een uitbouw aan mijn woonkamer, ik wil er 2 meter aan over een lengte van ongeveer 4,5 meter. Ik wil er graag een platdak op. ook wil ik er graag twee grote ramen in met kunststof kozijnen en aan de linkerkant een deur. Vergunning niet nodig. Plafond ga ik zelf doen, de vloer moet wel geëgaliseerd worden. Electra moet worden geregeld. Muren stucen en verven ga ik ook zelf doen. Laminaat leg ik ook zelf. Constructie gemetseld. Kozijnen van kunststof.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
donderdag 10 december 2020

Birdblockers plaatsen

ik zoek iemand die birdblockers kan plaatsen rond 15 stuks zonnepanelen


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen