Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Alkmaar

Dak - Alkmaar

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Alkmaar?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Akersloot, Bergen, De Rijp, De Woude, Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Graft, Groet, Grootschermer, Heiloo, Koedijk, Limmen, Oudorp, Petten, Schermerhorn, Schoorl, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Stompetoren, Ursem, Westbeemster, Zuidschermer of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Alkmaar

Recente aanvragen uit Alkmaar

dinsdag 06 april 2021

Uitbouw aan zijkant van woning bouwen

Wij willen een uitbouw aan de zijkant van de woning met een oppervlak van 3x7 meter en met een schuin dak zodat het dak doorloopt met bestaande woning en we een hoog schuin plafond binnen krijgen. De uitbouw graag in een soortgelijke steen optrekken, binnen mag casco opgeleverd worden. Er hoeven geen kozijnen in te komen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
zaterdag 03 april 2021

Schuur bouwen

Ik wil graag een houten schuur van 7 x 4 meter in de achtertuin laten plaatsen. Graag compleet met elektra, stucwerk, een betonvloer, een zadeldak, 2 openslaande deuren voor de toegang van motoren en houten kozijnen.


Bouw en nieuwbouw
zondag 28 maart 2021

Een uitbouw met glazen dak maken

Bij een nieuw aangekochte woning willen wij een uitbouw aan de achterzijde van de woning maken. De uitbouw moet 4 x 1 meter zijn en wordt 2,5 meter hoog. Aan de voorzijde een kozijn met veel glas, zijkanten opgemetseld en in het dak een lichtstraat. Het is aan de achterzijde van de woning.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen