Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Dakdekker Alkmaar

Dakdekker Alkmaar gezocht

Op zoek naar een dakdekker uit Alkmaar? Hier vind je meer informatie, krijg je een schatting van de kosten en kom je gratis in contact met lokale dakdekkers.

Offerte dakdekker Alkmaar

Dakdekker Alkmaar kosten

Alkmaarse dakdekkers rekenen gemiddeld tussen de €35,- en de €45,- per uur. Voor reparatie of onderhoud, betaal je per uur €35,-.

De berekening door de dakdekker uit Alkmaar kan ook per m2. Meestal is dit tussen de €65,- en de €100,- per m2. Dit is natuurlijk erg afhankelijk van het soort dakbedekking die je wilt. Als je bijvoorbeeld bitumen laten leggen, of je hebt een hellend dak waar nieuwe dakpannen op moeten, dan verschilt de prijs.

Dakpannen zijn bijvoorbeeld voordeliger dan bitumen per m2, maar ook de uurprijs van de dakdekker heeft invloed op de uiteindelijke kosten.

Dit zijn de kosten van een dakdekker in Alkmaar per dak project:

Schuin dak Levensduur Prijs per m2
Betonnen dakpan 30 - 35 jaar €40 - €65
Leien 35 - 40 jaar €55 - €95
Zink 95 - 100 jaar €75 - €105
Aluminium 45 - 50 jaar €70 - €90
Koper 75 - 80 jaar €95 - €125
Keramische dakpan 45 - 50 jaar €55 - €95
Riet 35 - 40 jaar €85 - €100
Plat dak Levensduur Prijs per m2
Bitumen 20 - 25 jaar €70 - €90
PVC (kunststof) 20 - 25 jaar €75 - €95
Groendak 55 - 60 jaar €60 - €65
EPDM 35 - 40 jaar €95 - €120

Prijsopbouw dakdekker Alkmaar

De kosten voor een dakdekker in Alkmaar zijn als volgt opgebouwd:

Prijsopbouw dakdekker

Dakdekker Alkmaar spoed

Bij Casius vind je snel en gemakkelijk dakdekkers uit Alkmaar. Bel naar ons kantoor in een spoedgeval, dan zoeken wij met spoed de beste dakdekker uit jouw regio. De reden van de lekkage wordt onderzocht, de kosten worden duidelijk op een rij gezet en met jouw toestemming wordt de lekkage snel gerepareerd. 

Heb je plannen om een dakdekker in te schakelen maar niet vanwege een spoedgeval? Denk aan het laten vervangen van je boeiboorden, het laten reinigen van je dak, of een grotere klus zoals het laten maken van een dakkapel? In dat geval doen wij ons best jou binnen maximaal een week in contact te brengen met een erkende dakdekker uit Alkmaar.

Gekwalificeerde dakdekker Alkmaar

Een erkende dakdekker in Alkmaar vind je gemakkelijk en snel via Casius. Onze aangesloten vakmannen zijn allemaal voorzien van het keurmerk Erkend Vakwerk.

Dakdekkersbedrijf Alkmaar nodig?

Dakwerker gezocht in Alkmaar?

Recente aanvragen uit Alkmaar

zaterdag 23 september 2023

Dak inspecteren op waterdichtheid

Pannendak met dakkapel controleren en eventueel oude pannen vervangen, er zijn een aantal in mijn bezit Om wat voor reparatie- of onderhoudswerkzaamheden aan het dak gaat het?: Dak inspecteren op waterdichtheid Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakdekken en dakreparaties Heiloo
woensdag 20 september 2023

Plat dak isoleren of renoveren

Isoleren van het platte dak (+/-34 vierkante meter). Oud huis uit 1914. Het dak kan niet te zwaar belast worden. Gewenst: "Warm dak" isolatie. PIR platen. Het is een tussenwoning. De buren hebben ook platte daken, dus daarbij is een "aansluiting" (?) met de buren vereist.


Dakdekken en dakreparaties Alkmaar
woensdag 13 september 2023

Plat dak isoleren of renoveren

Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakdekken en dakreparaties Alkmaar
woensdag 16 augustus 2023

Plat dak isoleren of renoveren

Bitumen dak bedekking moet en ga ik vervangen door epdm ! Oude bitumen zijn 20 jaar terug aangebracht op "pur(dak)platen" en op de pur kan ik de epdm niet verlijmen ! Graag advies of ik over de bestaande pur-dakplaten nog pir-platen ( met aluminium gecacheerd) kan aanbrengen > kunnen deze ook belast worden met een sedum-(groen)dak en daarop(volgend) ook nog zonnepanelen ? En kunnen PIR-platen (überhaupt) deze PERMANENTE BELASTING wel aan ondanks dat ze "drukvast" zijn ( uiteraard sowieso goed voor momentane belasting ...) Mijn bestaande pur-dakplaten hebben sowieso wel een zeer grote draagkracht maar daarentegen niet echte puntbelasting aan de pur-zijde. Wat doet PIR tov pur qua permanente en PUNT-BELASTING En wat voor effect heeft PIR-PLAAT VAN 20 MM als upgrade van isolatiewaarde. Of kan ik net zo goed osb-platen can 15 mm erboven opleggen om het epdm te verlijmen ? Vriendelijke groet, D. Walda Soort dak: Plat dak Wat wil je isoleren?: Dak isoleren Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar tussen 1985 en 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakdekken en dakreparaties Alkmaar
dinsdag 15 augustus 2023

Plat dak isoleren of renoveren

Eigenhuis Soort dak: Plat dak In welke isolatievorm(en) heb je interesse?: Dakisolatie Wanneer is je woning gebouwd?: 1920 - 1976 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakdekken en dakreparaties Schoorl
woensdag 26 juli 2023

Vervanging 2 kunststof dakkapellen

Wij willen graag onze twee dakkappellen (voor- en achterzijde huis) vervangen op dezelfde manier als onze buren: - Boeidelen en zijwangen bekleed met trespa, kleuren RAL 7001en RAL 9001 - Voorzien van kunststofkozijn met HR++glas - Wanden Rc 4.7, dak Rc 6.3 - Dak voorzien van EPDM en zinken kraal - Allebei ongeveer 1,5m breed - Vergunning niet nodig


Dakkapelbouw Schoorl

Dak in regio Alkmaar

Andere klussen in Alkmaar

Offertes aanvragen