Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Alkmaar

Dak - Alkmaar

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Alkmaar?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Akersloot, Bergen, De Rijp, De Woude, Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Graft, Groet, Grootschermer, Heiloo, Koedijk, Limmen, Oudorp, Petten, Schermerhorn, Schoorl, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Stompetoren, Ursem, Westbeemster, Zuidschermer of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Alkmaar

Recente aanvragen uit Alkmaar

maandag 28 december 2020

Uitbouw achterzijde en vervangen pannendak

Wij willen een houtskelet uitbouw realiseren van ca. 18 m2 aan de achterzijde van ons huis. Graag casco met houten kozijnen, en zonder fundering. Tevens willen we ons pannendak vervangen door een metalen zinklook dak. Het dak is ongeveer 12 x 6 meter.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
dinsdag 22 december 2020

Berging plaatsen

Wij willen graag aan ons huis een stenen berging. afmeting 4 x4 plat dak en geïsoleerd. Geen ramen wel 2 deuren die beide naar buiten uitkomen. Voorkeur voor een casco oplevering .


Verbouwing
maandag 21 december 2020

Uitbouw achterzijde, dubbele dakopbouw, renovatievloer BG

Ik wil een uitbouw aan de achterzijde van 6,17 x 3,00 meter laten plaatsen. Graag houtskelet met steen, openslaande deuren met zijlichten incl roedeverdeling, overstek kunststof, daklicht 3 m, regenpijp, 4 spots, buitenkraan en stopcontact. Binnenzijde stucwerk. Ook wil ik op de begane grond een renovatievloer laten leggen met vloerverwarming. Graag inclusief aansluitingen kookeiland, afvoer, w/k water, en electra. Verder wil ik een dubbele dakopbouw laten plaatsen over de gehele breedte van de woning. Met 4 ramen (2 kiep-kantel, kunststof). Binnenzijde niet afgetimmerd.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen