Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tuinonderhoud Haag Snoeien Zandvoort

Tuinonderhoud - Zandvoort

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinonderhoud in Zandvoort?

Als je een kale tuin hebt, heb je vrij weinig tuinonderhoud, op wat onkruid na. Heb je gras, struiken en bomen? Dan is er regelmatig onderhoud nodig. Een tuinman/ hovenier weet precies wanneer welke planten of bomen gesnoeid moeten worden en wat er qua bemesting nodig is. Daarom kan het handig zijn om een hovenier in te schakelen.

De hoveniers via Casius helpen je hier graag bij. Ze staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Ze helpen je niet alleen bij het onderhouden van je tuin, maar ook bij het aanleggen van een terras. Ze helpen je ook graag bij het timmeren van een tuinhuis of een terrasoverkappingNatuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Fundering tuinhuis kosten

Per uur vraagt een hovenier gemiddeld €35 tot €55. De uiteindelijk kosten zijn afhankelijk van welk werk de hovenier moet verrichten, de grootte van je tuin, hoe je tuin is ingericht en hoeveel werk de hovenier moet verrichten in de tuin. Bekijk in het onderstaande tabel een prijzenoverzicht met meest voorkomende tuinonderhoud projecten met bijbehorende gemiddelde prijzen.

Let op: de hoveniers via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Prijs
Uurloon hovenier €35 - €55
Boom kappen €400 - €800
Gazon maaien €25 - €30 per 100 m²
Gazon verticuteren €100 - €140 per 100 m²

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Hoe zijn de kosten van tuinonderhoud opgebouwd?

Wat moet er gebeuren?

De kosten zijn natuurlijk afhankelijk van wat er in jouw tuin moet gebeuren. Een hovenier kan een keer langskomen, maar je kan ook een contract tekenen waarin je afspreekt dat hij vaker per jaar langs komt. Vaak bepaal je dan een vaste prijs. Onder de taken van een hovenier die tuinonderhoud verricht, vallen meestal:

  • Vrijhouden van onkruid;
  • Snoeien van beplanting en bomen;
  • Bemesten van planten;
  • Knippen van hagen;
  • Onderhoud van gazon, bestrating en terras.

Bomen verwijderen

Wil je niet je hele tuin laten onderhouden, maar moeten er één of meerdere bomen worden verwijderd? Een hovenier kan dit voor je doen. Voor het kappen van sommige bomen is een vergunning nodig. Informeer goed bij jouw gemeente of dat voor jouw situatie geldt.
De kosten voor het verwijderen van een boom zijn afhankelijk van de grootte en de standplaats. Een oude boom is lastiger te verwijderen dan een jonge boom. Staat de boom op een lastige plek? Dan zijn de kosten ook hoger. Als de boom geen plek heeft om te vallen dan is het lastiger om de boom de kappen.
Reken gemiddeld €400 voor een kleine boom. De kosten van een boom van gemiddelde grootte zijn ongeveer €600 en het kappen van een grote boom kost gemiddeld €800. Na het kappen blijft er van de boom nog een boomstronk over. Als je die ook wil laten verwijderen liggen de kosten tussen de €65 en €80 per uur.

Gazon laten maaien

Wil je een mooi groen gazon? Dan zal je regelmatig moeten maaien. Hoe langer het gras is, hoe moeilijker het maaien wordt. In het groeiseizoen - mei tot en met oktober - groeit het gras hard en raden we je aan om wekelijks te maaien. Heb je hier de tijd of middelen niet voor dan kan je dat door een hovenier laten doen. De prijzen voor het maaien van je gazon liggen tussen de €25 en €30 voor een gazon van 100 m².

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes tuinonderhoud in Zandvoort vergelijken

Recente opdrachten in Zandvoort

dinsdag 02 mei 2023

Tuin onderhouden

Een loofboom en 2 sparachtigen ?? in de achtertuin zijn erg hoog en groot geworden, Graag check of de loofboom nog gezond is: mag blijven staan, maar dient wel te worden bijgesnoeid. Die sparachtigen zijn veel te groot geworden voor een tuin. Hiervoor willen we graag een kapvergunning voor aanvragen. Waar heb je de hovenier voor nodig?: Onderhoud van mijn tuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
donderdag 18 juli 2019

Achtertuin bestraten

45 m2 achtertuin bestraten met een paar borders en ca 18 m2 voortuin bestraten, liggen nu waaltjes en ik wil grotere tegels zodat het onderhouds vriendelijker is met zo min mogelijk onkruid.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
donderdag 27 februari 2014

Tuinonderhoud uit laten voeren

Gazon duinroosjes, vuurdoorns, lavendel h.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
vrijdag 31 augustus 2012

Graszoden aanleggen

In de voortuin wil ik graszoden aanleggen, het is niet een heel groot stuk maar ik wil dit graag heel strak hebben liggen, de voortuin bestaat uit veel schaduw, ik heb hier ook advies in nodig qua onderhoud. De voortuin ruim gemeten 7.5 bij 2.5 vierkante meter met aan de voorkant rondingen. er staat een boom aan de zijkant met wat van die oude steentjes eromheen de wortels hebben deze omhoog gedrukt deze moeten aangepast worden, zijn er maar een paar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort
woensdag 03 maart 2010

Hovenier

Onderhoud van tuin: nieuw gras, ophogen borders, eventueel nieuwe schutting. Betreft de achteruin, 10m diep. Er ligt gras, wat heel slecht is. Nieuwe graszoden. Borders mooi maken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zandvoort

Tuinonderhoud in regio Zandvoort

Andere klussen in Zandvoort

Offertes aanvragen