Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Zandvoort

Verwarming - Zandvoort

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Zandvoort?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bentveld of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Zandvoort aanvragen

Recente aanvragen uit Zandvoort

donderdag 14 januari 2021

CV ketel vervangen

Ik wil de bestaande gas cv laten vervangen door een elektrische cv. Ik heb nu een over capaciteit van 3000 kwh en dit kan nog uitgebreid worden met 3000 kwh.


CV en verwarming
woensdag 23 december 2020

Verwarming vervangen/bijplaatsen

Huis uit 1918 wat voor het laatst in 1967 op sommige punten is verbouwd. Er zit een goede hr-ketel in en om alvast klaar te zijn voor een duurzame manier van verwarmen (we willen nu geen warmtepomp oid) willen we wel alvast nieuwe lage temperatuur radiatoren plaatsen, alsook vloerverwarming in woon- en eetkamer. We gaan het dak isoleren, muren isoleren en ook de vloer in woon en eetkamer. We krijgen de sleutel 1 feb 2021 en willen met vloer verwarming wel snel starten en qua nieuwe leidingen leggen wel weten welke leidingen en waar. De radiatoren kunnen later geplaatst worden als stucwerk klaar is. De totale woning is 185 m2 en bestaat uit 3 verdiepingen. Welke aanpassingen moeten gebeuren? Radiatoren / convectoren vervangen of bijplaatsen, vloerverwarming plaatsen Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject


CV en verwarming
woensdag 18 november 2020

Palletketel plaatsen

Ik wil graag een pelletketel laten installeren. Ik ben op zoek naar iemand die het kan leveren en plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.


CV en verwarming
Offertes aanvragen