Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Buitenzonwering 2

Zonwering - Zandvoort

Zonwering - Zandvoort

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zonwering in Zandvoort?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende zonweringspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een zonnescherm of rolgordijnen laten plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bentveld of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende zonweringspecialist.

Offertes voor zonwering in Zandvoort aanvragen

Recente aanvragen uit Zandvoort

zondag 09 juli 2017

Zonnescherm repareren

Het staaldraad van het zonnescherm van mijn moeder op haar balkon rafelt waardoor het scherm niet goed te bedienen is. Graag hoor ik wat de kosten zouden zijn als jullie het repareren.


Klussen Bentveld
vrijdag 04 november 2016

Zonnescherm elektrisch maken

Ik wil mijn handbediende knikarm zonnescherm van 4,6 meter lengte graag elektrisch laten maken. Ik weet het merk niet en ik weet ook niet of het scherm geschikt is om er een motortje op te monteren.


Klussen Zandvoort
donderdag 10 maart 2016

Voorgevel horecazaak verbouwen

De huidige voorgevel dient vervangen te worden, dit is nu een overkapping, deze moet weg (ongeveer 10 meter breed. Hiervoor in de plaats moeten twee zonneschermen geplaatst worden. Doorgang is in het midden. Beide kanten naast het midden hebben openslaande deuren, die moeten behouden blijven. Voorgevel en deuren dienen ook geschilderd te worden. Tevens op plaats huidige gevel zou de naam met eventueel verlichting geplaatst moeten worden. Mogelijkheid voor het monteren frame voor aankondigingen (zeil).


Verbouwing Zandvoort
woensdag 12 november 2014

Hijsmechanisme zonnescherm repareren

Betreft een zonnescherm aan de voorzijde van de woning waarvan het hijsmechanisme niet meer naar behoren werkt.


Klussen Zandvoort
dinsdag 16 september 2014

Zonnescherm hermonteren

Binnenkort moeten beide zonneschermen worden weggehaald wegens werkzaamheden op het balkon. Na gereedkomen van het werk moeten ze weer teruggeplaatst worden. De schermen kunnen in die tussentijd op het dak worden gestald. De armen kunnen eventueel blijven hangen, omdat alleen het plafond geschilderd moet worden. Eventueel kan ik u een foto sturen van de situatie ter plaatse.


Klussen Zandvoort
maandag 21 juli 2014

Elektrische zonneschermen ophangen

Wil graag weten wat het kost om 2 elektrische zonneschermen te plaatsen. Het zijn zonneschermen van de buren, die hebben we overgenomen. Afmetingen weet ik niet. Beugels en al het toebehoren is aanwezig. Graag eerst een indicatie van kosten.


Klussen Zandvoort
donderdag 23 juni 2011

Optima zonwering met motor plaatsen

Gemotoriseerde zonwering (Optima) met bediening aan de binnenkant van de woning plaatsen. Afmeting 540 cm breed. Het oude zonnescherm verwijderen en de nieuwe plaatsen.


Klussen Zandvoort

Zonwering in jouw regio

Offertes aanvragen