Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Laminaat Leggen 2

Vloer - Weesp

Vloer - Weesp

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloerlegger in Weesp?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende vloerspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een parketvloer leggen of heb je je oog laten vallen op enkele tegels? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Muiden, Nigtevecht of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vloerspecialist.

Offertes voor een vloerlegger in Weesp aanvragen

Recente vloerklussen uit Weesp

woensdag 31 maart 2021

Gepolierde betonvloer aanbrengen

We willen graag een gevlinderde betonvloer met vloerverwarming op de begane grond. Bij elkaar circa 150 m2. Woonkamer 70 m2, kamer 30 m2, hal, toilet en twee kleinere ruimten. Ik heb begrepen dat een betonlaag van 7 cm voldoende is, met daaronder circa 5 cm voor isolatie en (noppen voor) vloerverwarming. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: meer dan 100 m² De vrije opbouwhoogte voor de betonvloer is:: Meer dan 10 cm Om welke toepassing gaat het?: woonruimte Ben je eigenaar?: Nee, ik word binnen de 3 maanden eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloer leggen en vloeronderhoud
zondag 21 maart 2021

Parket leggen en eventueel egaliseren

Ik wil in een nieuwbouwappartement van 50m2 een lamelparket laten verlijmen. Wellicht dat er eerst ge-egaliseert moet worden. En het moet compatibel zijn met vloerverwarming, en 10 dB geluidsisolatie verzorgen. Dit is allemaal gelijkvloers en het benodigde parket haal ik ook.


Vloer leggen en vloeronderhoud
donderdag 04 maart 2021

Egaline aanbrengen als afwerkvloer

Kunnen jullie ook een nieuwbouwhuis (met vloerverwarming) voorzien van een egalinevloer als afwerkvloer? Het gaat om 55 m2. Hoor het graag.


Vloer leggen en vloeronderhoud
Offertes aanvragen