Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Schilder voor binnen en buiten

Schilderen - Utrecht

Schilderen - Utrecht

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schilderwerk in Utrecht?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende schilders uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel schilderen of je nieuwe slaapkamer verven? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bilthoven, Bunnik, De Bilt, De Meern, Groenekan, Maartensdijk, Oud Zuilen, Westbroek of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele schilder.

Offertes voor schilderwerk in Utrecht aanvragen

Recente aanvragen uit Utrecht

donderdag 19 november 2020

Trappen renoveren

Ik zou graag via e-mail een offerte willen ontvangen voor: Het opknappen van 2 houten trappen. - Een behoorlijk aantal treden kraken daar wil ik vanaf - Veel beschadigingen, putten, stukjes aan de rand van treden afgebroken etc repareren - Opnieuw schuren schilderen. Gaat om 31 traptreden in totaal.


Behang- en schilderwerk
woensdag 04 november 2020

70m2 wanden behangen

Op zoek naar een behanger die in een woonkamer een wand van 7,4 m lang en 2,6 m hoog met patroon vliesbehang kan behangen. Daarnaast 2 wanden van 4m en 3,1 m lang en 2,6m hoog met normaal papierbehang met patroon. Tot slot 4 wanden (allen 2,6 m hoog) van 4m, 3,1m , 3,1m en 2,5 m met effen wit vliesbehang. Al het behang is al gekocht.


Behang- en schilderwerk
zondag 01 november 2020

Muren schilderen en deuren lakken

Ik zou graag de muren in mijn huis willen laten schilderen, kan dit ook in kleur of alleen wit? Ook wil ik binnendringen laten lakken wit kunnen jullie ook een muurtje maken ik heb een raam in huis maar ik wil dit graag als muur hebben.


Behang- en schilderwerk
Offertes aanvragen