Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Nieuwbouw landelijk Uithoorn

Ruwbouw - Uithoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Ruwbouw in Uithoorn?

Ben je op zoek naar een aannemer voor de ruwbouw van je nieuwe woning? Zijn er metselwerken te doen of moet men een muurdoorbraak uitvoeren? Casius bezorgt je een aantal vrijblijvende offertes van de beste aannemers uit de buurt.

Ook wie in Amstelhoek, De Hoef, De Kwakel, Mijdrecht, Waverveen, Wilnis of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende aannemer.

Offertes voor ruwbouw in Uithoorn aanvragen

Recente aanvragen uit Uithoorn

maandag 03 juli 2023

Kleine onderhouds- en reparatiewerken in en om het huis

14 treden met hekwerk zandstralen Betreft een dichte trap met 3 staanders, 22 traproede en 2 trapleuningen. Huis is eventueel nog via Funda verkocht te bekijken voor eventuele foto. Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Renovatie Mijdrecht
woensdag 15 juni 2022

Totale renovatie woning + 9 x 4 uitbouw

Zoek een aannemer voor een grote renovatie. Gaat om de volgende werkzaamheden: Uitbouw achter de woning realiseren van 9 x 4 meter. Draagmuren verplaatsen Toiletruimte creëren Begane grond :slaapkamer badkamer en inloopkast maken In de souterrain een keukenruimte Mogelijk op de begane grond draagmuren verplaatsen.


Renovatie Uithoorn
zaterdag 19 februari 2022

Boeideel vervangen (~5m)

Wij zijn op zoek naar een vakman die voor ons een boeideel kan vervangen. Het gaat om ongeveer 5m.


Renovatie Uithoorn
donderdag 02 augustus 2018

Restauratie betonrot in kwaaitaal vloer

Wij hebben een kwaaitaal vloer en er is betonrot geconstateerd bij 16 elementen aan de rechterzijde van de woning, onder de trap. Wat kost dit om te restaureren? Het gaat alleen om een deel van de woning van ongeveer 5-6 m2.


Renovatie Mijdrecht
woensdag 06 juni 2018

Balkonrenovatie

De vloer van ons balkon lekt en kan niet meer geschilderd worden. Misschien een nieuwe vloer? Er zal een damp open coating op moeten aan de onderkant en rand. Het geheel schilderen. Afmeting balkon: 105 x 310 cm. Balkon bestaat volgens mij uit beton.


Renovatie Uithoorn
woensdag 01 november 2017

Beschadigde muur herstellen

Bij het uitbreken van een muurtje zijn we iets te enthousiast te werk gegaan en is er een deel meegekomen wat dus niet de bedoeling was. Ik stuur foto's mee. Er komt een glazen wand in, maar de aanbieder daarvan wilde dat wij zelf eerst de muur zouden verwijderen, vandaar. Het glas kan pas worden ingemeten als de randen weer goed zijn. Het gaat om de beschadigde rand aan één kant, zie foto. En daarnaast het weer netjes maken of vervangen van de houten randen die wat beschadigd zijn.


Renovatie Uithoorn

Ruwbouw in regio Uithoorn

Andere klussen in Uithoorn

Offertes aanvragen