Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Stucadoor

Stucen - Uithoorn

Stucen - Uithoorn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stucwerk in Uithoorn?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel stuken met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Amstelhoek, De Hoef, De Kwakel, Mijdrecht, Waverveen, Wilnis of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor stucwerk in Uithoorn aanvragen

Recente aanvragen uit Uithoorn

vrijdag 08 januari 2021

Stucwerk betonciré

Ik heb een nieuwbouw woning gekocht deze wordt begin maart opgeleverd. Ik zou graag de muren van de badkamer en wc in betonlook gestuct willen hebben Gaat om zo'n 15 / 20 m² en ik wil dit graag in betonciré. Uitvoertermijn wordt waarschijnlijk half maart.


Stucwerk en spackspuiten
donderdag 03 december 2020

StucDeco reparatie badkamer

De StucDeco wand in onze badkamer begint te bladderen (twee jaar geleden in vernieuwde badkamer aangebracht). Dit is al de tweede keer eerste keer in garantie gerepareerd (niet door uw bedrijf) maar nu weer hetzelfde probleem. Zou dit graag afdoende gerepareerd zien. De wand is 2,20x2,20 meter. wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk


Stucwerk en spackspuiten
maandag 02 november 2020

Stucen van wanden

We hebben een huis uit 2005 gekocht. Momenteel zit er spachtelputz op de muren. Wij zouden dit graag gladgetrokken hebben en sausklaar. Uiteraard staan er geen meubels etc. meer erin en zal er stucloper zijn aangebracht van te voren. Het gaat om 100 m2.


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen