Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Stucadoor

Stucen - Oosterhout

Stucen - Oosterhout

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stucwerk in Oosterhout?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel stuken met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Den Hout, Dongen, Drimmelen, Geertruidenberg, Hank, Made, Raamsdonk, Raamsdonksveer, 's-Gravenmoer, Terheijden, Teteringen, Wagenberg, Waspik of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor stucwerk in Oosterhout aanvragen

Recente aanvragen uit Oosterhout

maandag 22 februari 2021

Buitenmuur 5m² stucen

In de loop der jaren zijn er een paar plekken op de voormuur buiten waar het stukwerk eraf gekomen is (op de bijgesloten foto de 3 groene vlekken). Ik wil de muur weer in zijn geheel gaan schilderen en dan is dat wel het moment dat de stukjes gerepareerd zijn. Het gaat om buitenmuur 5m² waar nu beton zit en ik wil het laten afwerken met spachtelputz. buitenwerk Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spachtelputz


Stucwerk en spackspuiten
vrijdag 29 januari 2021

Buitengevel opnieuw stucen

Wij willen onze woning opnieuw laten stucen. Er zit nu pleisterwerk op wat op diverse plaatsen scheurt en het is niet strak gezet en dit moet uiteindelijk glad afgeleverd worden. Het gaat om ongeveer 15m².


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen