Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Oosterhout

Badkamer - Oosterhout

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Oosterhout?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Den Hout, Dongen, Drimmelen, Geertruidenberg, Hank, Made, Raamsdonk, Raamsdonksveer, 's-Gravenmoer, Terheijden, Teteringen, Wagenberg, Waspik of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Oosterhout aanvragen

Recente aanvragen uit Oosterhout

maandag 01 maart 2021

Een nieuwe badkamer in slaapkamer bouwen

Wij hebben een woning gekocht met een mini badkamer. Deze willen we laten verplaatsen. Graag gaan wij in gesprek over de mogelijkheden en de prijzen. De bestaande badkamer is 1,5 m2. Wij willen dat de nieuwe badkamer in een slaapkamer van 250 bij 300 cm komt. Het gaat om leidingwerk en het inrichten van de badkamer. wat betreft de materialen bespreek ik graag de graag de mogelijkheden met de specialist. De nieuwe badkamer bevindt zich boven de keuken wat leiding technisch handig moet zijn.


Badkamer en toilet
maandag 08 februari 2021

Complete badkamer in nieuwbouw woning plaatsen

Ik heb een offerte van Saniweb ontvangen met de meubels en tegels. Graag ontvang ik ook een richtprijs voor evt. montage. De badkamer wordt casco opgeleverd in de nieuwbouw woning. Er moet in de badkamer komen: dubbele wastafel, spiegel, radiator, hoge kolomkast, inbouw toilet, inloopdouche, muurtje tussen douche en toilet met nisje in het muurtje. Tegels op vloer en wanden 60x60. Plattegronden badkamer en wc toegevoegd. Er is ook een apart toilet beneden wat moet worden gedaan.


Badkamer en toilet
donderdag 21 januari 2021

quooker installatie

Verwijderen huidige kraan in de keuken en installeren nieuwe Quooker Fusion Round RVS met COMBI+ boiler 3-in-1 kokend water kraan.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen