Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Keukenspecialist

Keuken - Lelystad

Keuken - Lelystad

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Keuken in Lelystad?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende keukenspecialisten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuwe keuken plaatsen of toch liever een keukenrenovatie? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor keuken in Lelystad aanvragen

Recente opdrachten uit Lelystad

zondag 25 oktober 2020

Verplaatsen van leidingen keuken

Begin januari wordt onze nieuwbouw woning opgeleverd. Daar konden wij helaas de aansluitingen van de keuken niet meer verplaatsen. Omdat wij een grote keuken met eiland achterin de woning willen hebben, moeten de leidingen verplaatst worden. Tevens moeten er extra groepen worden toegevoegd voor Quooker, dubbele oven etc. Zie bijgevoegd document met plattegrond van de woning zoals deze opgeleverd wordt, en in blauw toegevoegd waar wij de keuken willen hebben met daarbij globaal plaats waar er aansluitingen moeten komen. Op de achterwand komen 2 hoge kasten met daar tussen een stuk aanrecht. Bij voorkeur daar elektra punt voor koffiemachine etc. Tevens in muur naast het eiland ook extra elektrapunt toevoegen. Woning bezit over een kruipruimte. Voorste gedeelte van de woning (waar de huidige keuken is ingedeeld) heeft vloerverwarming in de vloer. Achterste gedeelte heeft dit niet.


Keukenmontage en - renovatie
dinsdag 13 oktober 2020

Rand van een composieten aanrechtblad eraf zagen

we zijn overgegaan van een gasfornuis naar een inductiekookplaat, waarvan het gat van het composietenaanrechtblad iets te klein is.


Keukenmontage en - renovatie
Offertes aanvragen